Miten toimin kun haluaisin lähettää pannan huoltoon?

Suosittelemme laitteelle perushuoltoa 2-4 käyttövuoden välein

Luo laitteellesi huoltopyyntö ja saat tarkemmat toimintaohjeet sähköpostitse.

Huom!

Seuraaville tuotteille ei ole enää huoltoa tarjolla:
Tracker TTA-310 mallit (TTA-310x/TTA-310/TTA310i/TTA-310ia), harmaa koirapaikannin, oranssi antenni (Tracker), tai oranssi paikannin + niskan päällä oleva GPS vastaanotinantenni (Pointer)

1. sukupolven G400-koiratutkien tukitoiminnot (tekninen tuki / tuotetuki), ohjelmistopäivitykset, huolto ja muu vastaava toiminta on päättynyt 5/2021 Kyseisiä laitteita ovat seuraavat:
Tracker G400 v2.07, v2.08, v2.08i
Pointer Magnum v2.07 ja v2.08

Voit selvittää versionumeron avaamalla Trackerin sovelluksen kohdevalikosta kohteen tiedot -> “Ohjelmistoversio

Versionumero näkyy myös GPS laitteen pintaan kirjoitettuna tai tarrana: (versionumero lihavoituna) SW:G400.V2.07

Tarkemmat ohjeet versionumeron selvittämiseen löydät täältä

Poikkeuksena uudempi G400FI-malli joka on edelleen tuettuna, eli tarjoamme huollon palvelut ja teknisen tuen kyseiselle pantamallille