13.10.2022 - Laitepäivitys

SEURANTALAITTEESEESI ON TEHTY TÄRKEÄ PÄIVITYS

Olemme havainneet kuluvana syksynä, että osassa G400FI, G500 (2013), G500FI, G1000, Supra ja G10i -laitteita on ollut ajoittaisia häiriöitä GPS- paikannuksessa, enemmän kuin aiempina vuosina. Tämä voi johtua esim. sääoloista tai GPS -häirinnästä. Tämän takia olemme varotoimena muokanneet laitteiden asetuksia siten, että GPS hakee paikkaa maksimiteholla, kun seurantaväli on alle 2 min (3s – 1min ). Tehon nostaminen lisää myös laitteen virrankulutusta. Jos haluat säästää virtaa, aseta seurantatiheydeksi ≥2 min (eli esim. 2 min, 3 min, 5 min, 10 min). Tiedotamme myöhemmin, mikäli löydämme keinon säästää virtaa paikkatiedon tulon kärsimättä. Pahoittelemme häiriötä.

GPS/satelliittivastaanotto-ongelma voidaan havaita seuraavalla tavalla:

Tracker -sovellus ei nollaa paikkatiedon ikää, kohde ei liiku kartalla ja sovelluksessa satelliittitaso on täysin harmaa. Muut parametrit, kuten verkko, haukkutiheys tai liikkuminen eivät muutu.

Pannassa: valo vilkkuu vihreä, punainen, punainen - vihreä, punainen, punainen -- ...

Lähetä lähetin huoltoon, jos:

Vie panta ulos ja odota kunnes saat paikkatiedon.

Jos satelliittisignaalit katoavat usein tai niitä ei vastaanoteta lainkaan, lähetin on rikki.