Ultracom Poro-GPS usein kysyttyä

Ultracom Global SIM käyttöajan jatkaminen Poro-GPS laitteisiin

Voit nyt tilata jatkoaikaa Poro-GPS laitteesi Ultracom Global SIM-korttiin. Löydät tuoteen verkkokaupastamme.

Pääkäyttäjän asettaminen Poro-GPS:lle
Aseta pääkäyttäjä lähettämällä Poro-GPS:lle tekstiviesti K0, siitä puhelinnumerosta, minkä haluat pääkäyttäjäksi.

Huom! Pääkäyttäjätieto on oltava SIM-kortilla, ennen kuin laite hyväksyy muita käskyjä.

Jos laitteelle on lähetetty K0-ja muita käskyjä yhtä aikaa ja laite vastaa vain K0-käskyyn, pitää muut käskyt lähettää uudelleen. Uudelleen lähetettyjen käskyjen jälkeen laite kannattaa käynnistää uudelleen reset-painikkeesta, jotta voi varmistua käskyjen perille menemisestä ennen kuin laite asennetaan poron kaulaan. Löydät lisätietoja laitteen käyttöoppaasta.

Välityspalvelimen (UCP) numeron asettaminen vanhemmille Poro-GPS-laitteille
Kun laitteella on pääkäyttäjä K0 asetettuna, laitteelle voi lähettää välityspalvelimen numeron. Aseta välityspalvelimen numero lähettämällä laitteelle tekstiviesti, UCP+358400618636.

Paristojen vaihtaminen
Poista laitteistosta vanhat paristot ja resetoi laite painamalla pientä reset-nappia laitteen piirilevyllä. Reset nappia painettaessa led-valo saattaa välähtää tai jäädä hetkeksi palamaan. Tämän jälkeen laitteeseen voi asentaa uudet paristot..