Poropaikannuslaitteiden myynnin loppuminen

Arvoisat poronhoitajat,

Haluamme tiedottaa teille tärkeistä muutoksista porotuotteisiimme. Huolellisen harkinnan jälkeen olemme päättäneet lopettaa nykyisen poro GPS-laitemallistomme myynnin. Varastomme on tyhjennetty ja porolaitteet sekä niihin liittyvät tarvikkeet ovat loppuunmyytyjä.

Mitä tämä tarkoittaa teille:

• Poromyyjämme puhelinnumero on suljettu. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä tukisivustomme kautta osoitteessa support.tracker.fi. Tukitiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.
  • Tarjoamme edelleen SIM-korttien käyttöaikaa verkkokaupastamme. Varmista, että sinulla on riittävästi käyttöaikaa porolaitteellesi.
  • Huoltopalvelumme ja tekninen tukemme jatkuu 1. toukokuuta 2025 asti. Tänä aikana varmistamme edelleen, että laitteet toimivat optimaalisesti ja tarjoamme tarvittavaa apua.
  • Laitteiden huolto ja tuki lopetetaan 1.toukokuuta 2025, mutta laitteet toimivat teknisesti edelleen myös sen jälkeen.

Vaikka nykyisen poro GPS-laitemallistomme myynti on päättynyt, olemme innoissamme tulevaisuudesta ja uusista mahdollisuuksista, joita kehitämme paikannukseen. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja etsimme uusia ratkaisuja asiakkaillemme.

Kiitos, että olette asiakkaitamme. Arvostamme yhteistyötämme ja toivomme, että jatkatte kanssamme tulevaisuudessakin.

Ystävällisin terveisin,

Tracker-tiimi