Teknisen tuen yhteystiedot

Trackerin tekninen tuki:

Tuen aukioloaikana voit soittaa numeroon 0600 414 610 (1,98 €/min)

Voit lähettää WhatsApp viestin (WhatsApp chat, arkisin 11-15)

Voit myös lähettää tiketin tukeen suoraan Trackerin nettisivuilta: "Luo tukipyyntö"

Tai suoraan sovelluksesta:

- Avaa Trackerin / B-barkin sovellus

- Napauta karttanäkymässä vasemman alakulman painiketta tai pyyhkäise näytön vasemmasta laidasta kartan keskelle päin

- Avautuu sovelluksen vasemman puoleinen sivuvalikko

- Rullaa tuo valikko aivan loppuun ja napauta kohtaa "Asetukset"

- Sen jälkeen avautuvasta valikosta napauta kohtaa: "Tietoja sovelluksesta"

- Napauta kohtaa "Lähetä palautetta"

B-barkin tekninen tuki

Otathan yhteyttä B-barkin pantoihin liittyvissä asioissa, suoraan B-barkin omaan tukeen tai huoltoon

Trackerin tuki ei pääse näkemään B-barkin pantojen tietoja, puhelinnumeroita, tunnuksia, asetuksia tms.

B-barkin omilla sivuilla B-barkin yhteystiedot näkyy Trackerin tuen numero 0600 414 610 (1,98 €/min)

Koska sovellus jota käytetään on 1:1 sama, kuten myös lisenssit jne. paitsi poikkeuksena B-barkin pannat

B-barkin oman teknisen tuen tavoitat sähköpostilla osoitteesta support@belectro.fi

Boazun pannat

Boazun poropaikantimien osalta otathan yhteyttä suoraan Boazun omaan tukeen osoitteessa boazu@tracker.fi