Miten voin päivittää sovelluksen?

Nopea vastaus kysymykseen:

iOS laitteissa

- Jos sovellukset eivät laitteessasi päivity automaattisesti, voit päivittää yksittäisen sovelluksen myös erikseen tämän  Applen ohjeen mukaisesti. Samassa ohjeessa kerrotaan miten automaattiset päivitykset saa kytkettyä päälle

Android laitteissa

- Jos käytössä ei ole automaattiset päivitykset sovelluksille, voit päivittää yksittäisen sovelluksen myös erikseen tämän Googlen ohjeen mukaisesti. Samassa ohjeessa kerrotaan miten automaattiset päivitykset saa kytkettyä päälle

Lisätietoja aiheesta:

Käyttämäsi laitteen sovelluskauppa voi oletusasetuksena vaatia, että laite on kytkettynä Wlan/WiFi verkkoon ennen kuin se suostuu päivittämään sovelluksia sovelluskaupan kautta. Joten jos näyttää siltä, että sovelluksen päivitys ei onnistu edes yllä mainittujen ohjeiden mukaan, niin päivitys voi hyvinkin onnistua jos kytket laitteen langattomaan verkkoon päivityksen ajaksi

Jos tämä langattomaan verkkoon kytkeminen ratkaisi ongelman, niin laitteessa voi olla samasta syystä paljon muitakin päivityksiä jotka ovat vain odottaneet tätä hetkeä kun laitteen kytkee langattomaan verkkoon, joten kannattaa samalla kertaa antaa kaikkien tarjolla olevien päivitysten latautua ja asentua jottei jonkin niistä puuttuminen aiheuta sitten muita ongelmia

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä