Instagramissa huijausyritys Trackerin nimissä

Näyttää siltä, että olemme saaneet kiusaksemme huijaritilin Instagramissa.

ÄLÄ HYVÄKSY, jos sinulle tulee seurantapyyntö tililtä trackerhunter_official. Kyseinen tili lähettää viestejä kilpailusta, jossa on epäilyttäviä linkkejä. ÄLÄ KLIKKAA näitä linkkejä missään tapauksessa. Linkkien klikkaaminen voi johtaa haittaohjelmiin tai muihin ikäviin huijauksiin!

Olemme ilmiantaneet kyseisen tilin toiseksi henkilöksi tekeytyvänä tilinä. Olemme erittäin kiitollisia, jos sinäkin ilmiannnat, mikäli saat huijaritililtä seurantapyynnön. Se on helpointa suoraan feikkitilin profiilissa oikeassa ylänurkassa kohdassa:

kolme pistettä -> ilmianna -> se on sopimaton -> ilmianna käyttäjätili -> se tekeytyy toiseksi henkilöksi -> tuntemani henkilö -> etsi aukeavasta listasta Trackerin virallinen käyttäjätili trackerhunter_

Tracker Oy:n virallinen käyttäjätili on @trackerhunter_ . Emme koskaan lähetä epämääräisiä linkkejä tai tee seurantapyyntöjä tuntemattomille.