Mitkä Tracker GPS laitteet ovat yhteensopivia Tele2 SIM kortin kanssa?

Nopea vastaus:

Trackerin verkkokaupassa Tele2 -tuotteen sivulla mainitaan seuraavat GPS laitteet jotka ovat Tele2 yhteensopivia:

- Supra versio 2.17
- G1000 versiot 2.17, 2.16, 2.13
- G500 versiot 2.17, 2.16, 2.13
- G400 versiot 2.17, 2.16, 2.13

Sekä B-barkin koiratutkissa, joissa on oranssit pannat

Lisätietoja aiheesta:

Mistä voin tarkistaa GPS laitteen versionumeron?

GPS laitteen versionumero on kirjoitettu laitteen kuoreen, mutta jos teksti on kulunut pois ja tiedät laitteen IMEI-koodin (35xxxxx alkuinen pitkä numerosarja) joka on myös kirjoitettuna laitteen kuoreen tai kuoressa olevaan tarraan, niin voit varmistaa laitteen versionumeron sen IMEI-koodin perusteella, ottamalla yhteyttä Trackerin huoltoon tai Trackerin tukeen

Jos käyttämäsi GPS laite on päivitetty Trackerin huollossa netin kautta ladattavia OTA-päivityksiä tukevaksi pannaksi, niin silloin tuo versionumero näkyy myös kohteen omasta asetukset -valikosta.

Vanhempien GPS laitteiden asetukset -valikossa ei tätä seuraavaa kohtaa löydy, mutta Trackerin huollossa FI-mallin pannaksi päivitetyille GPS laitteille kylläkin (esim. G400FI, G500FI)

- Avaa valikko karttanäkymän oikean alakulman painikkeesta tai pyyhkäise näytön oikeasta laidasta kartan keskelle

- Avautuu "Kohdevalikko" -> napauta "Kaikki kohteet" -> valikon yläreunasta: "Seuraamani laitteet" -> napauta kyseisen koiran nimeä (Ei kuvaketta, vaan nimeä)

- Rullaa tämän jälkeen avautuvaa valikkoa riittävän alas kunnes löydät kohdan "Ohjelmistoversio"

- Kohdan "H:E" jälkeen voi näkyä esim. versionumero "H:E02.16.00" joka täsmää GPS laitteen kuoressa näkyvään V2.16.00 versionumeroon ja kohdan "S:B" jälkeen tuleva esim. "S:B01.33.00" on GPS laitteesi viimeisin ladattu ja asennettu ohjelmistopäivityksen versionumero

Laitteen kuoressa näkyy eri versionumero kuin kohteen asetukset -valikossa?

Jos GPS laitteen kuoressa näkyvä versionumero ja kohteen asetukset -valikossa näkyvä versio numero eroavat, on kohteen asetukset -valikossa näkyvä todennäköisesti paremmin ajantasalla kuin GPS laitteen kuoressa näkyvä versionumero.

Epävarmoissa tapauksissa voi olla yhteydessä Trackerin huoltoon jossa laitteen huoltohistoriasta asia selviää kyllä

Trackerin tekninen tuki ei pääse tarkastelemaan laitteesi huoltohistoriaa, eikä pysty näitä tietoja sieltä tarkistamaan

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä