Miksi kartta ei käänny kulkusuunnan mukaisesti (pysyy lukittuna pohjoiseen)?

Nopea vastaus kysymykseen:

Saat muutettua tätä asetusta napauttamalla karttanäkymässä oikean yläkulman kompassi -kuvaketta

Jos kompassi -kuvake ei tunnu auttavan ja kartta pysyy yhä lukittuna pohjoiseen, voi käytössä olla "Helppo tila"

Poista "Helppo tila" käytöstä ja sen jälkeen kompassi -kuvaketta napauttamalla saat kartan lukituksen päälle tai pois

Jos "Helppo tila" ei ole käytössä, eikä kompassi -kuvake edelleenkään vapauta karttalukitusta pois päältä, kts. "Lisätietoja aiheesta" tarkempia ohjeita

Lisätietoja aiheesta:

"Helppo tila" - toiminnon poistaminen käytöstä

- Avaa Trackerin / B-barkin sovellus

- Napauta karttanäkymässä vasemman alakulman painiketta tai pyyhkäise näytön vasemmasta laidasta kartan keskelle päin

- Avautuu sovelluksen vasemman puoleinen sivuvalikko

- Rullaa tuo valikko aivan loppuun ja napauta kohtaa "Asetukset"

- Sen jälkeen avautuvasta valikosta napauta kohtaa: "Näyttö"

- Napauta avautuvan valikon ylimmäisenä olevan "Helppo tila" toiminnon liukukytkin vihreästä harmaaksi (ei käytössä)

Vaikka "Helppo tila" -toiminto poistettu käytöstä, miksei kompassi -kuvake edelleenkään vapauta karttalukitusta?

Silloin jäljelle jää yleensä nämä seuraavat vaihtoehdot:

- Laitteen sähköinen kompassi on rikki?

- Laitteen sähköinen kompassi ei ole käytettävissä?

- Laitteessa ei ole sähköistä kompassia?

Laitteen sovelluskaupasta löytyy yleensä joko laitevalmistajan omia tai muiden valmistamia sovelluksia joilla voi testata laitteen GPS:n ja sähköisen kompassin tilanteen. Ole tarvittaessa yhteydessä suoraan laitteen omaan tekniseen tukeen (tai myyjään, jos takuunalainen laite kyseessä)

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä