Ruotsin kartat ovat uudistuneet

Uutta!

Ruotsin kartat ovat päivittyneet ja parantuneet.
Voit käyttää Ruotsin peruskarttoja Tracker-vuosilisenssillä

Map Pro -lisenssillä saat käyttöösi tarkemmat maastokartat, ilmakuvat ja tilarajat.

Hanki Map Pro -lisenssi suoraan ohjelmasta, Trackerin verkkokaupasta shop.tracker.fi tai jälleenmyyjältäsi

Jos sinulla on entuudestaan sovelluksessasi ladattuna karttaa Ruotsin alueelta ja haluat varmistaa, että saat korvattua ne tällä uudistuneella karttamateriaalilla, toimi näin:

Avaa sovelluksen vasemman puolen valikko

- Napauta: "Asetukset"

- Napauta: "Kartat"

- Napauta: "Tyhjennä karttavälimuisti"

Tämän jälkeen kun siirryt kartalla Ruotsin alueelle, kaikki ladattavat kartat ovat tätä uudempaa karttamateriaalia

Jos käytössäsi on silloin Tracker Map Pro -lisäpalvelu niin voit olla varma, että myös karttamateriaalin laatu on parasta saatavilla olevaa (parempaa laadultaan kuin Ruotsin alueen peruskartat jotka sisältyvät Trackerin vuosilisenssiin)