Miten voin resetoida ja nollata sovelluksen tiedot ja asetukset käyttämässäni puhelimessa/tabletissa?

Nopea vastaus kysymykseen:



Android


- Avaa Android laitteen "Asetukset" -valikko -> "Sovellukset" -> "Tracker" -> valitse:


1. Pakota lopetus

2. Tyhjennä välimuisti

3. Poista tiedot


Nämä toimenpiteet eivät poista sovelluksen asennusta, eivätkä poista Trackerin Live -palveluun tallennettuja tietoja



Apple iOS


Applen iOS ei anna mahdollisuutta resetoida ja nollata sovelluksen paikallisesti tallentamia ja käyttämiä tietoja/asetuksia

Ainoa keino on silloin poistaa sovellus Applen oman ohjeen mukaan, sitten lataa ja asenna se uudestaan




Lisätietoja aiheesta:



HUOM!


Tämän jälkeen kun käynnistät sovellusta ensimmäisen kerran, sinun täytyy ottaa sovellus uudestaan käyttöön


- Käyttöönoton aikana antamasi puhelinnumeron perusteella synkronoidaan uudestaan kaikki aiemmin käyttämäsi tiedot Trackerin palvelimilta (lisenssi, jakonimi, kaverit, koirat ja muut kohteet jne.)

- Jos sinulla on useita Trackerin lisessejä ja lisenssiavaimia käytössäsi ja haluat itse varmistaa, että antamallasi puhelinnumerolla synkronoituvat juuri sen haluamasi lisenssin ja lisenssiavaimen tiedot, etene tämän ohjeen mukaan




Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä Tukipyyntö jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä