Miten poistan koiran kohdeluettelosta tai Trackerin livepalvelusta?

Nopea vastaus kysymykseen:


Kohteen voi poistaa oman sovelluksen kohdeluettelosta sekä katselijan, että omistajan salasanan oikeuksin

Kohteen rekisteröinnin poistaminen Trackerin Live -palvelusta edellyttää, että kohde on haettu omistajan salasanalla



1. Miten poistan koiran livekohteen sovelluksen kohdeluettelosta?


- Avaa sovelluksen oikean puolen valikko (kohdevalikko)

- Napauta: "Kaikki kohteet"

- Napauta kyseisen koiran livekohteen nimeä (ei kuvaketta, vaan nimeä)


Avautuu koiran livekohteen "Asetukset" -valikko

Valikon yläreunassa löytyy "Roskakori" -kuvake


- Tätä napauttamalla kyseinen koiran livekohde poistuu sovelluksen kohdeluettelosta, mutta ei Trackerin livepalvelimilta

- Halutessasi voit hakea kohteen uudestaan samalla jakonimellä ja salasanalla:

Kohdevalikko -> Plus-merkki -> "Tracker Live" -> "Lisää"



2. Haluan poistaa koiran livekohteen Trackerin livepalvelimelta (purkaa koiran GPS laitteen liverekisteröinnin)


- Napauta kohteen "Asetukset" -valikon oik. yläkulmasta 3 pistettä -kuvakkeen kautta löytyvää: "Poista rekisteröinti"

- Tätä napauttamalla kohde poistetaan sovelluksen kohdevalikon lisäksi myös Trackerin livepalvelimelta

- Saat näkyviin seuraavan varoituksen:


"VAROITUS: Olet poistamassa laitetta pysyvästi. Jos jatkat, laite pitää rekisteröidä järjestelmään uudelleen alusta alkaen. KAIKKI PANNAN TIEDOT MENETETÄÄN. Oletko todella varma?"


- Halutessasi voit rekisteröidä kohteen uudestaan Tracker Live -palveluun:

"Kohdevalikko" -> "Plus-merkki" -> Valitse: "Rekisteröi uusi GPS paikannin" -> Valitse: "Kirjoita puhelinnumero" -> Täytä pyydetyt tiedot



Lisätietoja aiheesta:



HUOM!


Jos koiran GPS paikantimen omistaja poisti kohteen rekisteröinnin Trackerin livepalvelimelta mutta sinun kohdeluettelossasi tuo kohde näkyy yhä ja joko sen poistaminen ei onnistu tai jollekin kohdeluettelon kohteista ei löydy tuota roskakorin kuvaketta kohteen poistamiseksi:


Voit resetoida ja nollata sovelluksen


Seuraavan käynnistyskerran yhteydessä päivittää kaikki käytettävät tiedot uudestaan Trackerin palvelimilta


Samalla poistuu kaikki sovelluksen paikallisesti tallennetut tiedot ja asetukset

Tämä ei vaikuta käyttämääsi lisenssiin tai muihin Trackerin palvelimille tallennettuihin tietoihin



Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.