Tracker Hunter 6.3 - julkaistaan 17.4.2021

Ruotsin karttamateriaali päivittyi jo aiemmin (1.4.2021)

Tracker Hunter 6.3 sisältää mm. seuraavat uudet ominaisuudet:

GPX tiedostojen tuonti ja vienti

Garmin ja monen muun järjestelmän yhteensopivuus, kuin myös esim omien tai koiran jälkien tallentaminen ja hakeminen myöhemmin takaisin ohjelmaan

Tiedoston vienti:
- Kohteet valikko > Valitse kohde (koira, oma paikka, poro, kiintopiste, jne) > Oikeasta yläkulmasta "3 pistettä" - kuvake -> Jaa -> Jaa GPX tiedostona

Tiedoston tuonti:
- Avaa puhelimen tiedostonhallinnassa tai selaimessa GPX tiedosto -> kun kysyy avaavaa ohjelmaa Valitse Tracker

Haku kartoilta
Voit hakea nimellä haluamaasi paikkaa kartoilta. Toimii tällä hetkellä vain Suomessa:

- Päävalikko -> Kartat -> Suurennuslasi oikeassa yläkulmassa

Mahdollisuus ostaa jatkoaikaa pannan liittymään (Tracker Easy + Tracker Artemis)
Kohteet -> [valitse koira] -> Telia IoT / Tele2 -> Klikkaa aloittaaksesi oston

Kehittyneemmät jäljet/hännät, pisteet

Esim tasa minuutein jäljessä sekä jälki läpinäkyvämpi mitä vanhempi se on

- Päävalikko -> Asetukset -> Näyttö -> Näytä vanha häntä läpinäkyvänä
- Päävalikko -> Asetukset -> Näyttö -> Piirrä pisteitä häntään

"Poistu" – nappi = Sammuta ohjelma
- Päävalikko -> Poistu

Kaikkien ryhmien tilaaminen / tilauksen lopettaminen Ryhmäasetuksissa
- Päävalikko -> Ryhmät -> Ryhmätilaukset

Julkiset ryhmät
Tarkoittaa, että ryhmään voi liittyä linkillä tai jakonimella ja salasanalla ilman että seuraaja näkyy ryhmässä / ryhmälle. Käytetään jos haluat julkaista esim tapahtuman isolle joukolle

- Päävalikko -> Ryhmät -> [valitse ryhmä] -> ”hammasratas” oikeasta yläkulmasta -> Vapaa kutsu

Mahdollisuus poistaa useampi jäsen ryhmästä kerralla
- Päävalikko -> Ryhmät -> [valitse ryhmä] -> ”hammasratas” oikeasta yläkulmasta -> Poista jäseniä

Poropannan (Boazu) ohjelmistopäivitysmahdollisuus
- Kohteet -> [valitse poro] -> Ohjelmistoversio -> Jos näkyy kolmio niin klikkaa sitä

Lisäksi Tracker 6.3 ohjelmistopäivitys sisältää muita pienempia korjauksia ja parannuksia

Linkki ohjeeseen "Miten voin päivittää sovelluksen?"

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä Tukipyyntö jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä