Miten toimin kun tarvitsen varaosan (antenni, suojakansi jne.)

1. Verkkokauppa

Useimmat tyypillisimmistä varaosista ja kuluvista tarvikkeista voi tilata suoraan Trackerin verkkokaupasta

2. Trackerin huolto

Jos verkkokaupan valikoimasta ei jotain tiettyä varaosaa löydy tai ei juuri sille pannalle joka sinulla on, asiasta voi tiedustella myös Trackerin Oulunsalon huollosta tai lähettämällä asiasta tiketin Trackerin nettisivulta

Jos laitteen takuu on edelleen voimassa, otathan yhteyttä suoraan Oulunsalon huoltoon

Huom!

Asiakkaan itse vaihdettavissa olevia osia ovat:

Antenni, Antennipidäke, SIM-luukku, Kaulapanta (pantaremmi)

Kaikki toimenpiteet pannalle jotka vaikuttaisivat pannan vesitiiveyteen, aiheuttavat pannan takuun raukeamisen

SIM-kortin vaihtaminen ei vaikuta takuun raukeamiseen, paitsi Artemis -pannoille (Artemiksen SIM korttia ei saa vaihtaa)