Mistä näen pantani laiteversion tai IMEI -koodin (sarjanumero)?

Nopea vastaus:

Voit tarkastaa omistamasi pannan version pannassa olevasta painatuksesta tai siihen liimatusta IMEI-tarrasta

Pannan kuoressa olevat tiedot

Laiteversion numero

Ensimmäisenä merkintänä lukee pannan malli. Tässä tapauksessa se on G400FI ja sen jälkeen pannan versio, joka tässä koiratutkassa on v02.16.

IMEI-koodi (sarjanumero)

Heti viivakoodin alapuolella näkyvä 35xxxxx alkuinen pitkä numerosarja on laitteesi IMEI-koodi (sarjanumero)

Jos laitteessa ei ole tarraa tai se on kulunut pois, voi IMEI-koodi olla kirjoitettu suoraan pannan kuoreen

Trackerin sovelluksessa näkyvät tiedot

Vaihtoehtoisesti voit katsoa pannan version myös Tracker-ohjelmasta pannan tiedoista kohdasta ohjelmistoversio

- Avaa Trackerin / B-barkin sovellus

- Napauta karttanäkymässä oikean alakulman painiketta tai pyyhkäise näytön vasemmasta laidasta kartan keskelle päin

- Avautuu sovelluksen oikeanpuoleinen sivuvalikko, eli "Kohdevalikko"

- Valitse kohdevalikon alareunasta "Kaikki kohteet"

- Napauta sen koiran nimeä (ei kuvaketta)

- Avautuu kyseisen kohteen oma "Asetukset" -valikko

- Rullaa valikkoa kunnes löydät kohdan: "Ohjelmistoversio"

Lisätietoja aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä