Miten toimin kun haluaisin lähettää pannan huoltoon?

Suosittelemme laitteelle perushuoltoa 2-4 käyttövuoden välein

Huollon nettisivu sisältää tarkemmat ohjeet huoltoon lähettämiseksi, hinnaston, sekä tulostettavan huoltolomakkeen ja takuuaikaisen laitteen huoltoon lähettämiseen tarvittavan asiakaspalautustunnuksen, sekä muun tarvittavan ohjeistuksen

Kaikki Artemiksen pannat huoltaa Trackerin Oulunsalon huolto (takuuaikana ja myös sen ulkopuolella)

Huom!

Seuraaville tuotteille ei ole enää huoltoa tarjolla:
Tracker TTA-310 mallit (TTA-310x/TTA-310/TTA310i/TTA-310ia), harmaa koirapaikannin, oranssi antenni (Tracker), tai oranssi paikannin + niskan päällä oleva GPS vastaanotinantenni (Pointer)

G400-sarjan vanhemmat pannat

Näiden 1. sukupolven G400-koiratutkien tukitoiminnot (tekninen tuki / tuotetuki), ohjelmistopäivitykset, huolto ja muu vastaava toiminta on päättynyt 5/2021 (laite toimii tulevan metsästyskauden 2021 ajan rajoitetusti

Poikkeuksena uudempi G400FI-malli joka on edelleen tuettuna, eli tarjoamme huollon palvelut ja teknisen tuen kyseiselle pantamallille

Kyseisiä laitteita ovat seuraavat:
Tracker G400 v2.07, v2.08, v2.08i
Pointer Magnum v2.07 ja v2.08

Voit selvittää versionumeron avaamalla Trackerin sovelluksen kohdevalikosta kohteen tiedot -> “Ohjelmistoversio

Versionumero näkyy myös GPS laitteen pintaan kirjoitettuna tai tarrana: (versionumero lihavoituna) SW:G400.V2.07

Tarkemmat ohjeet versionumeron selvittämiseen löydät täältä

Vuonna 2021 1. sukupolven laitteissa on toimintoja enää rajoitetusti johtuen laitteiden iän tuomista teknisistä rajoitteista