Tracker sovellus on päivittynyt 6.3.2 ohjelmistoversioon (20.4.2021)

Tracker 6.3.2 ohjelmistopäivitys on julkaistu sisältäen pienempiä korjauksia ja parannuksia

Yksityiskohtaisemmat tiedot uusista ominaisuuksista löytyy tästä tiedotteesta

Linkki ohjeeseen "Miten voin päivittää sovelluksen?"

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä