Haluatko lähettää palautetta tai kehitysehdotuksen Trackerille?

Nopea vastaus kysymykseen:

Voit lähettää palautetta tai kehitysehdotuksen Trackerille puhelimessasi olevan sovelluksen kautta:

- Avaa vasemman puolen valikko sovelluksesta

- Napauta "Asetukset"

- Napauta "Tietoja sovelluksesta"

- Napauta "Lähetä palautetta"

- Viesti lähetetään käyttämällä mobiililaitteesi sähköpostisovellusta

Lisätietoja aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti