Miten lisään pannan tai rekisteröin sen Tracker livepalveluun?

Nopea vastaus kysymykseen:

Koiran lisääminen (jos rekisteröidään ensimmäistä kertaa Tracker Live - palveluun)

- Avaa sovellus ja napauta karttanäkymän oikean alakulman painiketta tai pyyhkäise näytön oikeasta laidasta kartan keskelle

- Napauta avautuvan sivuvalikon (kohdevalikko) alareunasta plus-merkkiä -> napauta "Tracker Easy" (QR-koodi Tracker Easy pannoille) tai "Rekisteröi uusi GPS paikannin" (viivakoodi / puhelinnumero)

- Uuden Tracker Easy -pannan kuoressa on tarra ja laitteen paketissa on myös tarrat, joissa on viivakoodi ja/tai QR-koodi

Huom! Vuotta 2013 vanhemmilla pannoilla tämä ei onnistu, ne pitää lisätä valitsemalla "Kirjoita puhelinnumero"

Pantaan on vaihdettu uusi SIM-kortti

Silloin pantaa ei tarvitse välttämättä rekisteröidä uudestaan, mutta liverekisteröinin tiedot pitää päivittää

Vuoden 2013 jälkeen valmistetut Easy-pannat päivittävät muuttuneen puhelinnumeron liverekisteröinnille automaattisesti

Jos kyseessä ei ole Easy-panta tai panta on valmistettu ennen vuotta 2013, etene silloin näiden ohjeiden mukaan

Lisätietoja aiheesta:

Pannan aiempi liverekisteröinti kaikkine siihen liittyvine tietoineen on poistettu

Ennen vuotta 2013 valmistetut pannat:

- Avaa sovellus ja napauta karttanäkymän oikean alakulman painiketta tai pyyhkäise näytön oikeasta laidasta kartan keskelle

- Napauta avautuvan sivuvalikon (kohdevalikko) alareunasta plus-merkkiä

- Napauta "Rekisteröi uusi GPS paikannin"

- Valitse "Kirjoita puhelinnumero" ja etene näytöllä tulevien ohjeiden mukaan

Laitteen rekisteröinnissä tarvittavia tietoja ovat:

1. Puhelinnumero (kansainvälisessä muodossa, eli +358 -alkuisena ja jätä puhelinnumeron ensimmäinen nolla pois)
  2. Nimi (tästä tulee laitteen näyttönimi kartalla)
  3. Laitteen tyypi (tarkista laitteen kuoresta siihen merkitty merkki/malli ja valitse listalta oikea)
  4. Maa ja operaattori (käytettyyn puhelinnumeroon liittyviä tietoja)
  5. Jakonimi (tästä tulee laitteen livepalvelussa käyttämä tunnistetieto jota ei voi muokata myöhemmin)
  6. Omistajan salasana (tämä vaaditaan jos haluaa käskyttää pantaa omistajan oikeuksin)
  7. Katselijan salasana (tämän voit antaa jakonimen lisäksi kaverillesi, jos hän haluaa seurata koiraa kartalla)

Riippuen käyttämästäsi pannan laitemallista, ei rekisteröinnin aikana IMEI-koodia välttämättä kysytä, mutta halutessasi voit ilmoittaa sen Trackerin tekniseen tukeen (soita tai lähetä Tukipyyntö) ja pyytää lisäämään sen pannan uudelle liverekisteröinnille

2013 vuoden jälkeen valmistetut pannat

Jos tällaisen pannan ohjelmisto on päivitetty ajantasalle ja sen liverekisteröinti poistetaan joko omistajan toimesta tai hänen pyynnöstään Trackerin teknisen tuen toimesta, niin seuraavan kerran kun käynnistät pannan:

1. Se tarkistaa löytyykö palvelimelta olemassa olevaa liverekisteröintiä
  2. Jos liverekisteröinti on poistettu, niin aiemmin käytössä olleita tietoja ei enää löydy
  3. Silloin tällaiselle Tracker Easy -pannalle luodaan automaattisesti uusi rekisteröinti Live -palveluun
  4. Ota silloin talteen pannan käyttämä IMEI eli laitteen käyttämä 35xxxx alkuinen sarjanumero
  5. Avaa kohdeluettelo -> Napauta Plus-merkkiä -> "Rekisteröi uusi GPS paikannin" -> Valitse: "Kirjoita sarjanumero"
  6. Seuraa sitten näytölle tulevia ohjeita ja anna rekisteröinnissä tarvittavat tiedot

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä Tukipyyntö jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä