Tracker App Google Wear OS - älykelloille (beta - kehitysversio)

Tracker app -kellosovelluksen kehitysversio (beta) on saatavilla Wear OS by Google kelloihin. Ohjelman käytölle on vaatimuksena:

• Käyttämästäsi urheilu- tai älykellosta löytyy "Wear OS by Google" käyttöjärjestelmä ja Google Play kauppa -sovellus.
  • Käytössäsi on Android puhelin, jossa on Tracker App -sovellus asennettuna ja ohjelmassa aktiivista käyttöaikaa.

Toimi seuraavasti:

1. Asenna ja rekisteröi Tracker App Android puhelimeesi. Löydät ohjelman käyttöoppaan tästä linkistä.
  2. Etsi kellostasi Play-kauppa ja asenna Play-kaupasta Tracker App ohjelmisto.
  3. Avaa ohjelmisto kellossasi, jolloin puhelimellasi oleva Tracker App linkittyy kelloon ja kartta ilmestyy kellon ruudulle.

Huom! Emme tarjoa teknistä tukea Tracker App Google Wear OS betalle.