Tracker Hunter 6 Google Wear OS - älykelloille

Trackerin verkkokaupasta löytyy tähän liittyvä tuote:

Suunto 7

Sekä tiedote vuoden 2020 syksyltä

Tämä Tracker Hunter 6 -kellosovellus urheilu- ja älykelloille on vielä ns. beta-vaiheessa eli kehitysversio, joten se ei vielä kuulu Trackerin teknisen tuen piiriin, mutta kellosovellusta voi testata jos:

• Käyttämästäsi urheilu- tai älykellosta löytyy "Wear OS by Google" käyttöjärjestelmä ja Google Play kauppa -sovellus
  • Käytössäsi on Android puhelin jossa on Tracker Hunter 6 -sovellus asennettuna

Jos haluaa jättää palautetta, esittää kysymyksiä (myös teknisiä kysymyksiä) tämän uuden tuotteen osalta, niin otathan silloin yhteyttä käyttämällä tätä lomaketta