Miksi Trackerin sovellus ei käytä tekstiviestejä (SMS)?

Nopea vastaus kysymykseen:

Tracker Hunter 6 ei käsittele suoraan tekstiviestejä, sillä Googlen kiristämät tietoturva-asetukset eivät enää salli kolmannen osapuolen sovellusten vastaanottaa/lähettää tekstiviestejä

Tämän johdosta aiemmin käytössä ollut tekstiviestipaikannus ei enää ole käytettävissä

Applen iOS-laitteissa ei tekstiviestien käyttö ole koskaan ollut mahdollista Trackerin sovellukselle

Lisätietoja aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä