Miten voin säätää G400 pannan haukkutunnistuksen herkkyyttä?

Nopea vastaus kysymykseen:

1. sukupolven G400 panta

Näiden vanhempien 1. sukupolven pantojen kohdalla se ei valitettavasti onnistu enää mitenkään

Jahtikauden 2021 aikana näiden 1. sukupolven G400 pantojen, jollainen myös Pointer Magnum -panta on, niiden tekninen tuki ja huolto on päättynyt 5/2021 eli Trackerin tekninen tuki ei säädä etänä pannan mikin herkkyyttä asetuskomennoilla, eikä näitä 1. sukupolven pantoja enää huolleta Trackerin huollossa

Eikä se onnistu sovelluksenkaan kautta, sillä nämä vanhemmat pannat vaativat mikrofonin herkkyyden säätämiseen tarvittavat komennot tekstiviestinä ja niitä Tracker Hunter 6 sovellus ei pysty käyttämään

G400FI -panta (tai G500FI)

FI-mallin pantojen osalta haukkutunnistuksen herkkyys onnistuu näillä ohjeilla

Lisätietoja aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä