Mitä puhelimen ilmoituspalkissa (yläpalkissa) näkyvät Tracker logon eri tilat tarkoittavat?

Nopea vastaus kysymykseen:

Tracker ohjelmaa käytettäessä, näytön yläreunassa olevaan ilmoituspalkkiin tulee Tracker logo

Logo ilmaisee seuraavat tilat:

Kuvakkeiden merkitys, luettaessa vasemmalta oikealle:

1. Yhdistetään Ohjelma on luomassa yhteyttä Tracker Live -palveluun
2. Yhdistetty Kaikki Ok
3. Ei yhteyttä netin kautta Tracker Live -palveluun
4. Ongelma yhteyden muodostamisessa

Värittömyys johtuu siitä että uudet Android versiot ja kehitystyökalut eivät tue värien käyttöä ilmoituspalkissa.

Tilanteissa joissa yläpalkissa näkyy joku näistä kahdesta viimeisimmästä (kohdat 3 ja 4) etene näiden ohjeiden mukaan:

iOS

Android

Lisätietoa aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä Tukipyyntö jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä