Mitkä ovat Trackerin sovelluksen käyttämät tietoliikenneportit?

Nopea vastaus kysymykseen:

Jos puhelin tai tabletti johon Trackerin sovellus on asennettuna, käyttää WLAN-yhteyttä tai laitteen tietoturva puuttuu sovellusten nettiyhteyksiin ja varsinkin jos kyseessä on yrityksen IT-osaston hallinnoima puhelin/tabletti, voidaan tarvita tieto siitä mitkä on Trackerin sovelluksen käyttämät tietoliikenneportit:

80 (http)
443 (https)
4443 (https)
11000 (UDP)
11111 (UDP)
11121 (UDP)

Lisätietoa aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä