Mikä on tämä kartalla näkyvä "Oma paikka" -kohteesta lähtevä nuoli, viiva tai oranssi alue?

Nopea vastaus kysymykseen:

1. Oranssi nuoli

Olet asettanut suunnistuskohteen joka on näkyvän kartta-alueen ulkopuolella

Oranssi nuoli "Oma paikka" -kohteesta osoittaa tuohon suunnistuskohteeseen:

2. Oranssi alue

Tämä oranssi alue on nimeltään Hajukartio ja se näyttää tuulensuunnan sinun sijaintiisi nähden

Jos todellinen tuulen suunta on eri kuin hajukartion näyttämä, vika ei välttämättä ole sovelluksessa

3. Suora viiva joka lähtee "Oma paikka" -kohteesta

Kyseessä on Mittaviiva sinun sijainnistasi kartalla näkyvän kursorin sijaintiin

Lisätietoja aiheesta:

Saat nämä yllä mainitut pois karttanäkymästä seuraavalla tavalla:

Oranssi nuoli - Suunnistuskohde

- Avaa karttanäkymän vasen valikko -> "Tämä paikka..." -> "Peruuta suunnistus"

Oranssi alue - Hajukartio (tuulen suunta)

- Avaa oikean puoleinen valikko -> Napauta "Oma paikka" -kohteen nimeä -> "Hajukartio" -> Napauta liukukytkin harmaaksi

Suora viiva - Mittaviiva

- Avaa karttanäkymän vasen valikko -> "Asetukset" -> "Näyttö" -> "Näytä mittaviivat" -> Napauta liukukytkin harmaaksi

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä