Miten haukkuviivan (haukkuhäntä) piirto toimii?

Nopea vastaus kysymykseen:

Seuraavat ohjee soveltuu Tracker GPS laitteille ohjelmistoversiosta v1.25.00 alkaen

Haukkuviivan (haukkuhäntä) piirto alkaa:

- Kun koira on haukahtanut viimeisen 10sek aikaan vähintään 4 kertaa

Haukkuviivan (haukkuhäntä) piirto loppuu:

- Kun koira on 10sek haukkumatta

Vaikutus kokonaishaukkuajan laskemiseen:

- Lasketaan minuutin tarkkuudella ja siihen lasketaan ne minuutit, jolloin haukkuviivaa on piirtynyt edes lyhyt pätkä

- GPS laitteiden v1.25.00 alkaen "Koira haukkuu" / "Koira ei hauku" -tilojen ja haukkuajan laskenta tehdään GPS laitteessa, jolloin se ei ole riippuvainen sovelluksen kautta asetettavasta seurantatiheydestä

Lisätietoja aiheesta:

Kartalle piirrettävän haukkuviivan paksuutta ja väriä voit muuttaa tämän asetukset kautta:

- Avaa sovelluksen vasemmanpuoleinen valikko, joko vasemman alakulman painikkeesta tai laitteen näytön vasemmasta reunasta näytön keskelle päin pyyhkäisemällä

- Avaa napauttamalla: "Asetukset"

- Avaa napauttamalla: "Näyttö"

- Rullaa valikkoa kohtaan "Kohteiden ulkonäkö"

- Avaa pop-up ikkuna napauttamalla: "Haukkuhännän tyyli" ja valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta

Ohjeet pannan haukkuherkkyyden säätämiseksi löytyvät tästä ohjeesta

Vanhempien 1. sukupolven GPS laitteiden (esim. G400) haukkuherkkyyden säätämistä on käsitelty tässä ohjeessa

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä