Miksi kokonaishaukkuaika, liikemäärä, tai joku muu tieto katoaa pannan tiedoista?

Nopea vastaus kysymykseen:

Uusille pantaohjelmaversioita käyttäville pannoille tarvitaan myös uusin Tracker-ohjelmaversio puhelimeen

Jos jollakin pantaa omistajan salasanalla käskyttävistä on vanha päivittämätön ohjelma ja hän esimerkiksi pyytää sillä tihennetyn seurannan, niin siinä pyynnössä ei mene mukana pyyntöä uusille ominaisuuksille

Tällöin panta ei noita tietoja myöskään lähetä ja silloin ne eivät myös kenelläkään pantaa seuraavalla henkilöllä (ei myöskään niillä joilla ohjelma on päivitetty ja ok)

Syy miksi näin tapahtui: Koska alkuperäisen komennon lähettäneellä henkilöllä ei ollut ajantasainen päivitetty versio sovelluksesta puhelimessaan

On siis suositeltavaa että kaikilla joilla on omistajan salasana pantaan on aina uusin Trackerilta saatava versio Tracker ohjelmasta puhelimessaanj (kts. ohje "Miten voin päivittää sovelluksen?")

Lisätietoja aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä