Miksi koiran paikkatiedon ikä ei nollaannu tai on kokoajan nolla?

Nopea vastaus kysymykseen:

Pääasiallinen syy miksi näin voi tapahtua:

Silloin puhelimen kellonaika ei ole sama kuin pannalta tuleva GPS-aika

Lisäksi:

Jos puhelimessasi oleva sovellus ei ole ajantasalla (vanha ohjelmistoversio, sovellusta ei ole päivitetty) voi ilmetä ongelmia kohteen tilatietojen kanssa:

Miksi kokonaishaukkuaika, liikemäärä, tai joku muu tieto katoaa pannan tiedoista?

1. Varmista ensin, että oman paikan paikannus toimii, eli puhelimessa oleva sovellus pystyy hyödyntämään puhelimen GPS:ää

2. Kun Oman paikan paikkatieto on päivittynyt 10 kertaa niin pitäisi alkaa myös paikannettavan kohteen tiedot päivittyä ok

3. Jos koiran paikkatiedon ikä on nolla jatkuvasti (tai näyttää jotain aikatietoja, mutta ei päivitä sitä reaaliajassa), näistä toimista huolimatta ja ongelma ilmenee samanlaisena myös muilla samaa kohdetta seuraavilla, niin todennäköisesti koiran paikannin lähettää virheellistä aikaa.

Siinä tapauksessa ole yhteydessä huoltoon ja tarvittaessa lähetä panta huoltoon korjattavaksi

Lisätietoja aiheesta:

Jos huomaat ongelmia myös oman paikan paikannuksessa, tarkista näissä ohjeissa mainitut seikat:

iOS - Miksi oma sijanti ei päivity kartalle tai valittu paikannustiheys ei toimi?

Android - Miksi oma sijainti ei päivity kartalle tai valittu paikannustiheys ei toimi?

iOS - Miksi kaverisi ei voi paikantaa sinua?

Android - Miksi kaverisi ei voi paikantaa sinua?

Mikäli Android-sovelluksen kohdevalikon kohteiden kanssa tuntuu olevan ongelmia, niin seuraa näitä ohjeita:

iOS - Mitä teen jos Tracker Live -palvelu ei toimi?

Android - Mitä teen jos Tracker Live -palvelu ei toimi?

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä