Miten eroaa Omistajan/Katselijan/Ryhmän oikeudet pannan seurantaan ja jälkipeleihin?

Nopea vastaus kysymykseen:

Oikeudet pannan osalta menee Trackerin livepalvelussa seuraavasti sen suhteen kuka näkee, kuka pystyy paikantamaan ja miten oikeudet päivittyy:

Omistajat

a. Omistajan salasanalla (jos salasana on oikea)
b. Näkevät pannan kaiken historian ja kaiken tiedon (jälkipelit)
c. Näkevät pannan paikat vaikka ”Katselu sallittu” olisi pois päältä
d. Voivat lisätä pannan ryhmään, poistaa ryhmästä tai jakaa kaverille
e. Voivat muuttaa pannan asetuksia, aloittaa seurantoja jne.

Katselijat

a. Katselijan salasanalla ja jakonimellä
b. Näkevät pannan kuluvan päivän historian (jälkipelit)
c. Eivät näe pantaa kartalla jos ”Katselu sallittu” on pois päältä

Ryhmien kautta kohdetta seuraavat:

a. Eivät näe pannan jakonimeä, eikä mitään salasanoja
b. Jos halutaan että ryhmän kohteissa ei näy pantaa, täytyy panta poistaa ryhmästä. Katselijan tai omistajan salasanalla ei ole mitään merkitystä tässä asiassa.
c. Eivät näe pantaa kartalla, jos kohteen asetukset-valikon kohdassa ”Katselu sallittu” on valittu pois päältä, eli sillä voidaan estää väliaikaisesti pannan näkyminen.
d. Ryhmän kautta näkee vain kuluvan päivän historian (jälkipelit)

Huom! Jos vaihdat kohteen omistajan/katselijan salasanaa, niin muistathan, ettei muutos päivity ristiinpaikannukseen heti. Vanha salasana lakkaa toimimasta vasta tunnin kuluttua. Lisätietoja Ultracomin pantojen ristiinpaikannuksesta löydät täältä

Lisätietoja aiheesta:

Mistä voin tarkistaa pannan Tracker livepalvelussa käyttämän jakonimen/salasanan?

- Pannan omistaja avaa omasta sovelluksestaan "Kohdevalikko" -> napauta "Kaikki kohteet" -> valikon yläreunasta: "Seuraamani laitteet" -> napauta kyseisen koiran nimeä (Ei kuvaketta, vaan nimeä)

- Sen jälkeen avautuvasta kohteen omasta "Asetukset" -valikosta löytyy "Jakonimi" ja "Katselijan salasana" (jos tarkoitus vain seurata kohdetta) tai "Omistajan salasana" (jos kohde halutaan lisätä täysin omistajan oikeuksin kohdeluetteloon)

- Isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä eli jakonimi "Koira1" on eri jakonimi kuin "koira1"

Miten voin estää pannan katselun sitä katselijan salasanalla tai ryhmän kautta seuraavilta?

- Pannan omistaja avaa omasta sovelluksestaan "Kohdevalikko" -> napauta "Kaikki kohteet" -> valikon yläreunasta: "Seuraamani laitteet" -> napauta kyseisen koiran nimeä (Ei kuvaketta, vaan nimeä)

- Sen jälkeen avautuvasta kohteen omasta "Asetukset" -valikosta löytyy "Katselu sallittu"

- Napauta "Katselu sallittu" -kohdan oikealla puoleva liukukytkin harmaaksi jos haluat estää kohteen katselun

Miten voin poistaa kohteen Tracker Ryhmästä tai yhdeltä tai useammalta sitä seuraavalta henkilöltä?

- Pannan omistaja avaa omasta sovelluksestaan "Kohdevalikko" -> napauta "Kaikki kohteet" -> valikon yläreunasta: "Seuraamani laitteet" -> napauta kyseisen koiran nimeä (Ei kuvaketta, vaan nimeä)

- Sen jälkeen avautuvasta kohteen omasta "Asetukset" -valikosta löytyy "Katselijat ja Ryhmät"

- Napauta "Katselijat ja Ryhmät" ja sen jälkeen napauta Roskakori -kuvaketta sen henkilön tai ryhmän kohdalta jolta haluat kyseisen kohteen poistaa

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä tiketti jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä