Tracker 6.4.4 on julkaistu

Uusi Tracker 6.4 sisältää seuraavat uudistukset:

• Lisätty uusi ryhmäpohjainen ristiinpaikannus, joka mahdollistaa Tracker- ja Ultracom -ryhmien yhdistämisen
  • Poistettu vanha ristiinpaikannus
  • Lisätty Map Planner, joka on tietokoneella käytettävä helppokäyttöinen palvelu karttapohjien suunnitteluun (planner.tracker.fi)
  • Lisätty jälkipeliin mahdollisuus asettaa jäljestä laskettavien tietojen alkupiste
  • Muita pieniä teknisiä muutoksia

Puhelimessasi olevan Trackerin sovelluksen saat päivitettyä näillä ohjeilla

Lisätietoa uudesta Ryhmäristiinpaikannuksesta löydät tästä artikkelista

Lisätietoa uudesta Tracker Map Planner -palvelusta löydät tästä artikkelista