Tracker Boazu-pantojen tekninen tuki ja huolto

Nopea vastaus kysymykseen:

Tracker Boazun GPS laitteiden osalta otathan yhteyttä sähköpostilla suoraan Boazun omaan tukeen ja huoltoon: boazu@tracker.fi

Tracker Boazu poropaikantimia huoltaa Trackerin Oulunsalon huolto

Paliskunnille on annettu Trackerin Boazu-yhteystiedot, mutta Oulunsalon huollon tavoittaa myös tästä numerosta:

Trackerin Oulunsalon huolto
Tel: +358 (0)8 521 9000
Huollon tavoittaa paikan päällä ma-pe klo 7.30-15.30
Huollon tavoittaa puhelimitse vain ma-pe 12.30-13.30

Huollon nettisivu sisältää tarkemmat ohjeet huoltoon lähettämiseksi, hinnaston, sekä tulostettavan huoltolomakkeen

Miten toimin kun haluaisin lähettää pannan huoltoon?

Lisätietoja aiheesta:

Boazun pantoja käytetään porojen paikantamiseen ja Trackerin kuluttaja-asiakkaiden teknisessä tuessa ei ole tarkempaa tietoa niiden käyttämistä asetuksista, tarvittavista komennoista tai toimenpiteistä ongelmatilanteissa jne.

Joten siksi on parempi ottaa yhteyttä sähköpostilla suoraan Boazun omaan tukeen: boazu@tracker.fi

Tai lähetä Tukipyyntö Boazu laitteen teknistä tukea tarvittaessa ja täytä tarvittavat tiedot ja valitse:

Maa: Suomi

Tuotemerkki: Tracker

Laitemalli/ohjelmisto: Muu laite

Viesti koskee: Tukea (tai valitse: huoltoa, jos yhteydenotto koskee Boazun laitteen huoltoa)