Trackerin tekninen tuki on suljettu 29-30.7.2021

Trackerin tekninen tuki on kiinni 29-30.7.2021 välisenä aikana, mutta voit lähettää silti tukipyynnön sivustomme kautta tai Trackerin sovelluksen kautta ja käsittelemme sen viimeistään maanantaina 2.8.2021

- Avaa Trackerin / B-barkin sovellus

- Napauta karttanäkymässä vasemman alakulman painiketta tai pyyhkäise näytön vasemmasta laidasta kartan keskelle

- Avautuu sovelluksen vasemman puoleinen sivuvalikko

- Rullaa tuo valikko aivan loppuun ja napauta kohtaa "Asetukset"

- Sen jälkeen avautuvasta valikosta napauta kohtaa: "Tietoja sovelluksesta"

- Napauta kohtaa "Lähetä palautetta"

Trackerin Oulunsalon toimipisteemme on avoinna supistetusti 5.-30.7. välisenä aikana
Heinäkuun ajan henkilökuntaa on paikalla Oulunsalon huoltopisteellä klo 9-13 välisenä aikana

Normaaleihin aukioloihin Oulunsalon huolto palaa jälleen elokuun alussa