Tracker Hunter 6.5 on julkaistu

Uusittu Safety-toiminto

- Näet anonyymisti kartalla kaikki korkeintaan kahden kilometrin etäisyydellä olevat Tracker-, Ultracom- ja bbark-käyttäjät, joilla on myös Safety päällä. Vastaavasti sinä näyt anonyymisti myös heidän kartoillaan.

Uutena "Koira Safety" -toiminto

- Koira Safety, jonka avulla koira, ja siihen liitetty huomioviesti, näytetään halutessasi anonyymisti kaikille kahden kilometrin etäisyydellä oleville käyttäjille, joilla on myös Safety-toiminto päällä.

Lisätietoja "Tracker Safety" ja "Koira Safety" toiminnosta löydät täältä

Muita uusia ominaisuuksia:

- Muutettu iOS versio niin, että sovellus lähettää käyttäjän paikkatietoa myös sovelluksen ollessa taustalla.
- Muita pieniä teknisiä muutoksia.