Tapahtumaseurannan järjestäminen esim. ajokokeita varten

1. Perusta ryhmä tapahtumaseurantaa varten Tracker Hunter 6 sovelluksessa seuraavasti:

a. Vedä oikeasta laidasta vasemmalle avautuu Viimeiset kohteet – valikko

b. Napsauta alhaalta KAIKKI KOHTEET

c. Paina oikeasta alakulmasta ”+”

d. Valitse ”Perusta uusi ryhmä”

e. Aseta jakonimi uudelle ryhmälle esim. ”mayrakoira21” Huom jakonimessä ei saa olla ääkkösiä eikä välilyöntejä

f. Anna nimi ryhmälle esim. ”Mäyräkoirien SM-ajokoe 2021”

g. Valintavivusta ”Yksityinen ryhmä” valitse ”Katselu linkin kautta mahdollista”

h. Napsauta ”PERUSTA RYHMÄ”

2. Jaa ryhmä tapahtuman koiran ohjaajille ja tuomareille seuraavasti:

a. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”hammasratas” jotta pääset ryhmän asetuksiin.

b. Valitse ”Kutsu kavereita”

c. Valitse ”Jaa linkkinä”

d. Lähetä linkki haluamillesi henkilöille. Avaamalla linkin he pääsevät luomaasi ryhmään.

HUOM koiranohjaajat voivat liittyä ryhmään myös ryhmän jakonimellä ja salasanalla.

3. Koiran ohjaaja lisää koira ryhmään seuraavasti:

a. Avaa sinulle jaettu ryhmä esim. Päävalikko -> Ryhmät - valikosta

b. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”hammasratas” jotta pääset ryhmän asetuksiin.

c. Valitse + Lisää GPS-laitteita

d. Lisää ryhmään haluamasi laite noudattaen ohjelman ohjeita

4. Jaa ryhmä katselijoille / kisan seuraajille:

a. Tee kohdat 2. a-b.

b. Valitse Jaa julkisena ryhmälinkkinä

c. Lähetä linkki haluamillesi henkilöille tai laita esim. verkkosivuillesi. Avaamalla linkin he pääsevät seuraamaan ryhmää mutta eivät itse näy ryhmässä.

Mikäli haluat tapahtumaristiinpaikannuksen, liitä Ultracom tapahtuma ja käyttämäsi Tracker tapahtuma toisiinsa käyttäen Ryhmäristiinpaikannusta