9.11.2021 / Tracker 6.6.1 on julkaistu

9.11.2021 / Tracker 6.6.1 on julkaistu ja ladattavissa Google Playssa ja App Storessa

- Susien havainto- ja varoitusjärjestelmän (Susi-Safety)
- Sovelluksen virrankulutusta optimoitu
- Muita teknisiä muutoksia luotettavuuden edelleen kehittämiseksi

Susi-Safety ominaisuudesta löydät lisätietoa täältä

Sovelluksen päivitysohjeet löytyvät tämän linkin kautta:

Miten voin päivittää sovelluksen?

17.8.2021 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.5
Tracker Hunter 6.5. on nyt julkaistu ja päivitettävissä Google Playssa ja AppStoressa

Uusittu Safety-toiminto

– Näet anonyymisti kartalla kaikki korkeintaan kahden kilometrin etäisyydellä olevat Tracker-, Ultracom- ja bbark-käyttäjät, joilla on myös Safety päällä. Vastaavasti sinä näyt anonyymisti myös heidän kartoillaan

Uutena ”Koira Safety” -toiminto

– Koira Safety, jonka avulla koira, ja siihen liitetty huomioviesti, näytetään halutessasi anonyymisti kaikille kahden kilometrin etäisyydellä oleville käyttäjille, joilla on myös Safety-toiminto päällä

Muita uusia ominaisuuksia:

– Muutettu iOS versio niin, että sovellus lähettää käyttäjän paikkatietoa myös sovelluksen ollessa taustalla

– Muita pieniä teknisiä muutoksia

23.6.2021 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.4.4
Tracker Hunter 6.4.4. on nyt ladattavissa Google Playssa ja App Storessa

- Lisätty uusi ryhmäpohjainen ristiinpaikannus, joka mahdollistaa Tracker- ja Ultracom -ryhmien yhdistämisen. (Lisätietoa alempana)
- Poistettu vanha ristiinpaikannus
- Lisätty Map Planner, joka on tietokoneella käytettävä helppokäyttöinen palvelu karttapohjien suunnitteluun (planner.tracker.fi)
- Lisätty jälkipeliin mahdollisuus asettaa jäljestä laskettavien tietojen alkupiste
- Muita pieniä teknisiä muutoksia

Map Planner helpottaa karttapohjien suunnittelua

Tracker Hunter 6.4.4. tuo mukanaan myös uuden Tracker Map Planner -karttapohjien suunnitteluohjelman. Helppokäyttöisellä ohjelmalla suunnittelet kartat valmiiksi tietokoneella. Voit kokeilla palvelua vaikka heti osoitteessa planner.tracker.fi Tarvitset palvelun käyttöä varten voimassa olevan vuosilisenssin.

Vanha Ultracom-ristiinpaikannus on muuttunut ryhmäpohjaiseksi.

Voimassa olevat ristiinpaikannuslisenssit pysyvät voimassa

Ristiinpaikannuspalvelua on parannettu Tracker Hunter 6.4.4. -versiossa. Parannuksen myötä voit nähdä nyt saumattomasti Ultracom-, Tracker ja b-bark-käyttäjät sekä koiratutkat samassa Tracker-ryhmässä. Ristiinpaikannusta varten tarvitset voimassa olevat vuosi- ja ristiinpaikannuslisenssit, jotka voit hankkia helposti suoraan ohjelmassa tai jälleenmyyjältäsi.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Jos haluat seurata Ultracom- tai b-bark -käyttäjää/laitetta Tracker-ohjelmassa, on sinun luotava ryhmä tai lisättävä käyttäjät/laitteet vanhaan olemassa olevaan ryhmään, sekä yhdistettävä ryhmä Ultracom-ryhmään. Huomioi, että tällöin sinulla ja kaikilla ryhmän jäsenillä on oltava voimassa oleva Tracker-vuosilisenssi, sekä Ultracom-ristiinpaikannuslisenssi, jotta kaikki näkevät toisensa ryhmässä

19.4.2021 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.3
Tracker Hunter 6.3. sisältää mm. seuraavat uudet ominaisuudet:

- GPX tiedostojen tuonti ja vienti
- Haku kartoilta
- Mahdollisuus ostaa jatkoaikaa pannan liittymään (Tracker Easy + Tracker Artemis)
- Kehittyneemmät jäljet/hännät, pisteet
- ”Poistu” – nappi = Sammuta ohjelma
- Kaikkien ryhmien tilaaminen / tilauksen lopettaminen Ryhmäasetuksissa
- Julkiset ryhmät
- Mahdollisuus poistaa useampi jäsen ryhmästä kerralla
- Poropannan (Boazu) ohjelmistopäivitysmahdollisuus

Lisäksi Tracker 6.3 ohjelmistopäivitys sisältää muita pienempia korjauksia ja parannuksia. Lataa päivitys ohjelmaasi Google Playssa tai AppStoressa, jos ohjelmisto ei ole päivittynyt automaattisesti

15.10.2020 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.2.3
Tracker Hunter 6.2.3. on nyt ladattavissa Google Playssa ja App Storessa

Päivityksessä on mukana pieniä korjauksia ja parannuksia, kuten:

- Korjaus ongelmaan, joka aiheutti ryhmäkeskusteluiden katoamista ja poistettujen ryhmäkarttamerkintöjen uudelleen ilmaantumista.
- Korjaus kohteiden väri- ja tyylimuutosten tallentumiseen

1.10.2020 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.2.1
Tracker Hunter 6.2.1. on nyt ladattavissa Google Playssa ja App Storessa

Merkittävimmät muutokset edelliseen versioon verrattuna:

– Keskustelu (viestit)
– Karttojen esilataus
– Parannetut pantojen hälytykset
– Paljon pienempiä parannuksia ja korjauksia

Laita päälle automaattiset päivitykset puhelimeesi, niin päivityksiä ei tarvitse erikseen ladata

16.9.2020 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.1.11
Tracker Hunter 6.1.11. on nyt ladattavissa Google Playssa ja pian myös App Storessa

Merkittävimmät muutokset edelliseen versioon verrattuna:

– Korjattu b-bark-paikannustiheys
– Parannettu Tracker-laitteiden asetustenhallintaa
– Muokattu viimeisten kohteiden listan toimintaa
– Paljon pienempiä parannuksia ja korjauksia

2.9.2020 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.1.8
Tracker Hunter 6.1.8. on nyt ladattavissa Google Playssa ja App Storessa

Merkittävimmät muutokset edelliseen versioon verrattuna:

– Korjattu b-barkien seurantaan ja arkistoon liittyviä ongelmia
– Korjattu karttanäkymän visuaalisia ongelmia
– Lisätty päävalikkotoiminto näyttökuvan jakamiselle
– Lisätty valinta haukkuanimaatioiden näyttämiselle
– Nopeuden kasvaessa käytetään nyt GPS-suuntaa kompassisuunnan asemesta

Lisäksi muita pienempiä parannuksia ja optimointeja

28.8.2020 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.1.7
Tracker Hunter 6.1.7. on nyt ladattavissa Google Playssa ja App Storessa

Ohjelmistopäivitys sisältää korjauksen Oukitel ja Blackview -puhelimissa olleeseen jumitusongelmaan sekä muita parannuksia ja korjauksia
12.8.2020 / Sovelluksen ohjelmistopäivitys v6.1.3
Tracker Hunter 6.1.3. uudet ominaisuudet ja korjaukset:

– Parannettu toimintaa erityisesti huonoissa puhelinverkoissa
– Lisätty haukkulaskurin säätötoiminto kaikille etäpäivitettäville Tracker paikantimille: (G400FI, G500 2013, G500FI, G1000, Supra ja Artemis). HUOM! Säätö toimii mikäli pannassa on uusin pantaohjelmisto.
– Selkeytetty käyttöliittymää, mm. tähän paikkaan liittyvät toiminnot on niputettu omaan valikkoonsa ja koiralaitteen asetuksia selkeytetty.
– Uusi kompassinäkymä ja kompassiin liittyvien toimintojen parantaminen.
– Useita muita pienempiä korjauksia ja parannuksia

29.7.2020 / Ota Tracker Hunter 6 käyttöön
Tracker Hunter 5 lopettaa toimintansa elokuun alussa. Suosittelemme lataamaan tilalle uuden Tracker Hunter 6 sovelluksen hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Uuden ja vanhan sovelluksen käyttäminen rinnakkain ei tule olemaan mahdollista tulevalla jahtikaudella.

Lopullinen ja tarkka Tracker Hunter 5 -ohjelman viimeinen toimintapäivä ilmoitetaan myöhemmin