18.11.2021 / Ohjelmistopäivitys v1.35.00 on julkaistu (Tracker Supra ja G-sarjan laitteet)

Tracker Firmaware 1.35.00 on julkaistu seuraaville laitteille:

G400FI, G500 2013, G500FI, G1000 ja Supra

Uutta:

- Parannuksia GPS:n toimintaan ja suorituskykyyn niissä tilanteissa, joissa olosuhteet on haasteelliset ja laitteelle valittu seurantatiheys on 16 sekuntia tai enemmän

Lisätietoa:

Uutta: Pantojen paikannustiheyden muutos vaikuttaa nyt virtatilan asetuksiin

Miten päivitän pannan ohjelmiston?

8.4.2021 / Ohjelmistopäivitys v1.34.00
Pantaohjelmiston päivitys on saatavissa seuraaviin malleihin::
G400FI, G500 2013, G500FI, G1000, Supra, SuperBoazu 2013, SuperBoazu FI

Päivitys sisältää mm.

– Parannuksia GPS-suorituskykyyn vaikeissa olosuhteissa käytettäessä virtatiloja: Tracker Smart, "GPS pois päältä" tai "GPS/GSM pois päältä"

12.8.2020 / Ohjelmistopäivitys v1.33.00
Pantaohjelmiston päivitys on saatavissa seuraaviin malleihin: G400FI, G500 2013, G500FI, G1000, Supra

Päivitys sisältää mm.

– Aloittaa etsimään uutta operaattoria, jos tämänhetkisessä ei toimi datayhteys.
– Parannettu GSM-toiminnallisuus
– Parannettu alhaisen pariston toiminta Super Boazu -paikantimella

Lisätietoa:

Miten päivitän pannan ohjelmiston?

29.8.2019 / Ohjelmistopäivitys v1.32.00
Uusi päivitys on julkaistu seuraaville Trackerin paikannuslaitteille:
Supra, G1000, G500, G400FI, Super Boazu: Versio 1.32.00

Uutta:

- Koiran haukun alkaminen ja loppuminen näkyvät tarkemmin ohjelmassa 1 minuutin seurannassa.
- Muita optimointeja ja parannuksia
- Vanhemmat G500- ja Super Boazu -tutkat ilman FI-merkintää mallinimessä (GPS-aikaleimaongelmalliset laitteet):: Päivitys pyrkii muuttamaan laitteen GPS-moduulin tuottaman virheellisen aikaleiman lähemmäksi oikeaa. Laitteen GPS-moduuli ei edelleenkään toimi oikein ja tuottaa aikaleiman väärin. Ongelma johtuu 04/2019 tapahtuneesta GPS-järjestelmän viikkokalenterin nollautumisesta:

Tähän liittyvä 26.8.2019 julkaistu tiedote

Lainaus tiedotteesta:

Osassa vanhoja Tracker G500- ja Tracker G400i -pantoja on ilmennyt GPS-moduulin aikaleimaongelma

Pannan GPS-moduuli ei toimi oikein 7.4.2019 tapahtuneen GPS-järjestelmän viikkokalenterin nollautumisen jälkeen ja laskee muun muassa paikkatiedon iän väärin. GPS-viikkokalenterin nollautuminen tapahtuu 1024 viikon välein

Lisätietoa englanniksi: GPS week number rollover

Vika voi esiintyä ensimmäisen sukupolven Tracker G500 (tunniste v02.09), G400i (tunniste 02.08) sekä Pointer Pro Magnum (mallimerkintä PM I v02.09) -laitteissa. Lisäksi aikaleimaongelmallista GPS-moduulia voi olla osassa Super Boazu -paikantimia

Voit tarkistaa laitteesi mallin helpoiten laitteen kyljestä tai pantapidäkkeessä olevasta tarrasta

Huom! Jos laitteesta löytyy merkintä FI, ongelmaa ei ole

Selvitämme, löytyykö vielä tapa korjata GPS-moduulin ongelma pannan ohjelmapäivityksellä

Aikataulua tai varmuutta korjauksen löytymiselle ei ole

12.8.2019 / Ohjelmistopäivitys v1.31.00
Uusi päivitys on julkaistu seuraaville Trackerin paikannuslaitteille:
Supra, G1000, G500, G400FI, Super Boazu: Versio 1.31.00

Uutta:

- Hälytykset ja asetuskomennot datan yli (korvaa tekstiviestit). Ominaisuus vaatii toimiakseen Tracker for Android 5.04. -version puhelimeen. Uusi päivitys Tracker for Android -ohjelmistoihin julkaistaan ti 13.8. aikana.
- Aikakorjaus vanhoihin G500- ja SuperBoazu -sarjan (ei FI) pantoihin. Päivityksen myötä GPS-aikaa ei näytetä enää 11 vuotta taaksepäin.
- SuperBoazuissa seuranta päällä oletuksena vuorokauden välein klo 6.30.
- Muita optimointeja ja parannuksia

27.6.2018 / Ohjelmistopäivitys v1.30.00
Ohjelmistoversio 1.30.00 on nyt ladattavissa paikantimiin. Voit päivittää ohjelmiston pantaasi Tracker -sovelluksessa pannan asetuskomennoissa.

Päivitys sisältää mm.

- Korjauksia hälytyksiin

Aikaisemmassa versiossa hälytykset eivät aina tallentuneet tai näkyneet puhelimessa