3.1.2022 / Artemiksen ohjelmistopäivitys v3.02.00 on julkaistu

Ohjelmisto päivittyy automaattisesti lähipäivinä porrastetusti laitteisiin

Artemis SW v.3.02.00 sisältää:

• Parannuksia laitteen yhteyksiin ja koirapillin toimintaan.

18.11.2021 / Ohjelmistopäivitys v3.01.00

Ohjelmistoversio 3.01.00 on nyt ladattavissa paikantimiin

Ohjelmisto päivittyy automaattisesti lähipäivinä porrastetusti laitteisiin

Päivitys sisältää mm.

- Parannuksia GPS:n toimintaan ja suorituskykyyn haasteellisissa olosuhteissa.

- Muita teknisiä optimointeja

Aikaisemmassa versiossa hälytykset eivät aina tallentuneet tai näkyneet puhelimessa

11.10.2021 / Ohjelmistopäivitys v3.00.00

Ohjelmistoversio 3.00.00 on nyt ladattavissa paikantimiin

Ohjelmisto päivittyy automaattisesti lähipäivinä porrastetusti laitteisiin

Päivitys sisältää mm.

- Korjauksia hälytyksiin

Aikaisemmassa versiossa hälytykset eivät aina tallentuneet tai näkyneet puhelimessa

7.1.2021 / Ohjelmistopäivitys v2.05.00

Ohjelmisto päivittyy automaattisesti lähipäivinä porrastetusti laitteisiin

Päivitys sisältää mm.

- pieniä optimointeja

7.12.2020 / Ohjelmistopäivitys v2.04.00

Ohjelmisto päivittyy automaattisesti lähipäivinä porrastetusti laitteisiin

Päivitys sisältää mm.

- Korjauksia ja parannuksia

8.10.2020 / Ohjelmistopäivitys v2.03.00

Ohjelmisto päivittyy automaattisesti paikantimeen

Tracker Hunter 6 -ohjelmaan tulee kaksi uutta toimintoa Tracker Artemis -paikantimelle: Valitse pillikomento ja aluehälytys

Ne alkavat toimia kun paikantimen laiteohjelmisto on päivittynyt versioon 2.03.00

Päivitys sisältää mm.

- Koirapilli
- Huomautuksia pillistä: Seuraavat rajoitukset ovat olemassa:
- Jos akun varaustaso on alle 80%, pillin enimmäisäänenvoimakkuutta on rajoitettu
- Jos akun varaustaso on <= 20%, ääni ei ole käytössä
- Tihennetty seuranta (alle minuutin tiheys) keskeytetään siksi aikaa, kun ääntä soitetaan ja sitä jatketaan automaattisesti, kun ääni on soitettu.
- Haukkumisen / ja haukun loppumisen havaitseminen on nyt tarkempaa kuin aikaisemmin, ja se havaitaan seuraavasti:
- Haukkuminen alkaa, kun viimeisten 10 sekunnin kuluessa haukkuja on vähintään 4
- Haukku loppuu, kun viimeisten 10 sekunnin kuluessa haukkuja on 0 tai viimeisten 10 + 10 sekunnin aikana 1 + 1 haukkua.
- Aluehälytys
- Kun haukku havaitaan, kuten edellä mainittiin jossain kohtaa minuuttia, koko minuutti merkitään haukutuksi kokonaishaukkuaikalaskuriin, aivan kuten haukkukokeissa haukut lasketaan minuutin tarkkuudella.
- Parannettu akun lataukseen liittyviä toimintoja
- Parannettu toiminto jotka liittyvät akun loppumistilanteisiin, hallitumpi laitteen sammuminen.
- Parannettu toiminnallisuutta matkapuhelinverkkohäiriöiden aikana ja niistä toipumista.
- Muita pienempiä parannuksia ja korjauksia

18.4.2020 / Ohjelmistopäivitys v2.0.00

Tracker Artemis 2.0 SW latautuu automaattisesti lähipäivinä porrastetusti laitteisiin

Tracker Artemiksen omistajat saavat käyttöönsä uuden ääninäytteen tilaustoiminnon, jonka avulla Tracker Artemiksesta voi tilata ääninäytteen koiran haukusta ja kuunnella suoraan kartalta siitä kohdasta, jossa koira on haukkunut. Haukkuäänet näytetään koiran jäljessä, joten tiedät tarkalleen, missä kohdassa maastoa koira on haukkunut. Äänet tallentuvat myös jälkipeleihin, joista ne on mahdollista kuunnella jahdin jälkeen ja jakaa myös kavereille.

Uusi ääninäytteen nauhoitus on uniikki ominaisuus ja se on saanut hyvän vastaanoton betatestaajien keskuudessa.

Tracker Artemis 2.0 -päivitys sisältää myös seuraavia muutoksia:

- Led-valojen toiminta (katso ohjeet päivitetystä käyttöohjeesta)
- Parannuksia toimivuuteen huonoilla kuuluvuusalueilla
- Parannuksia akunkestoon
- Parannuksia haukkulaskuriin
- Muita pienempiä parannnuksia

28.8.2019 / Ohjelmistopäivitys v01.02.00

Tracker Artemis v.01.02.00 -ohjelmistopäivitys on nyt asetettu latautumaan laitteisiin

Laite päivittyy automaattisesti normaalin käytön yhteydessä. Käyttäjän ei tarvitse tehdä tehdä mitään laitteen päivittymistä varten.

Uutta:

- matkamittari
- haukkuaikalaskuri
- herkistetty haukkulaskuri
- muita optimointeja ja parannuksia

26.4.2019 / Tracker Artemis on Trackerin uusi tulevaisuuden kestävä koiratutka

Tracker Oy julkaisee 26.4.2019 Savon erämessuilla uuden koiratutkamallin. Tracker Artemis on maailman ensimmäinen IoT 4G -teknologiaa hyödyntävä koirapaikannin.

Vanhan 2G:n lisäksi pannassa on tuki kahdelle IoT-verkolle. Uudet IoT -teknologiat mahdollistavat tavallista GSM-verkkoa paremman kuuluvuuden vähemmällä virrankulutuksella. Etäpäivitettävä Tracker Artemis on energiatehokas ja tulevaisuuden tekniikalla ladattu koiratutka.

Tracker Artemis sisältää uusitun haukkulaskurin ja etäohjattavat koiran turvallisuutta lisäävät led-valot. Koiratutka on suunniteltu koiran ergonomiaa ajatellen siten, että se on ystävällinen myös ajavien koirien jaloille.

"IoT-teknologioiden tulemista koirapaikannukseen voidaan verrata datapaikannukseen tuloon 10 vuotta sitten ja Artemis tulee markkinoille juuri oikeaan aikaan operaattoreiden lanseeratessa IoT-verkkojaan Suomessa ja maailmalla", kertoo Trackerin toimitusjohtaja Markus Salmenpohja.

IoT ei sano vielä välttämättä kaikille mitään, mutta parin vuoden kuluttua se on kaikkien huulilla ja tuttua teknologiaa ympäristössämme. Salmenpohjan mukaan Artemis aloittaa uuden aikakauden koirapaikannuksessa ja laitteeseen on ladattuna muutakin tekniikkaa valmiiksi, jota Tracker hyödyntää jatkossakin.

"Artemiksen kehitysprojekti on ollut huikea matka ja siihen kitetytyy Trackerin 42 vuoden osaaminen koirapaikannuksen edelläkävijänä", Salmenpohja hehkuttaa