Onko sovelluksessa import/export toimintoa? (.GPX tai .JSON)

Nopea vastaus kysymykseen:

Import

Sovellus ei tällä hetkellä tue .JSON tiedostojen tuomista (Import)
Jos tämä tulee mahdolliseksi myöhemmin, niin siitä tiedotetaan erikseen

- Avaa .GPX tiedosto samassa laitteessa jossa sovellus on asennettuna

- Sinulta kysytään millä sovelluksella haluat .GPX tiedoston avata

- Valitse Tracker tai B-bark sovellukseksi jolla avaat tiedoston

Mikäli Tracker tai B-bark –sovellus ei näy valintalistalla, vaan käynnistyy joku muu ohjelma GPX tiedostoa avattaessa:

- Avaa puhelimen asetukset
- Avaa "Valitse oletussovellukset"
- Valitse Tracker tai B-bark sovellus oletussovellukseksi .GPX tiedostoille

Tällä hetkellä voit tuoda sovellukseen alueita:

Reviiri.org palvelusta

Oma Riista -palvelusta

- Voit muokata alueita ja tuoda muokkaamiasi karttamerkintöjä Tracker Map Planner -palvelun kautta

Export

Voit jakaa (Export) yksittäisen paikkapisteen (kiintopiste, waypoint), tallentamasi viivamerkinnän tai piirtämäsi alueen jollekin, joko linkkinä tai sitten .GPX muodossa:

- Avaa kohdevalikko
- Napauta sen yläreunasta: "Omat merkinnät"
- Napauta sen karttamerkinnän nimeä jonka haluat jakaa
- Avautuu valitun kohteen asetukset-valikko
- Napauta asetukset-valikon oik. yläkulmasta 3pistettä-kuvaketta
- Valitse "Jaa linkkinä" tai "Jaa GPX-tiedostona"

Huom! Tällä hetkellä et voi valita samalla kertaa useita yksittäisiä karttamerkintöjä ja jakaa niitä suoraan, vaan ne täytyy siirtää ensin yksitellen johonkin kansioon:

- Napauta karttamerkinnän nimeä kohdevalikossa
- Napauta karttamerkinnän asetukset-valikossa kohtaa "Kansio"
- Voit valita joko olemassa olevan kansion tai luoda uuden kansion useiden kohteiden jakamista varten

Sen jälkeen voit jakaa tuon kansion sen sisältämine karttamerkintöineen linkkinä tai .GPX tiedostona:

- Avaa kohdevalikko
- Napauta sen yläreunasta: "Omat merkinnät"
- Napauta sen kansion nimeä jonka haluat jakaa
- Avautuu valitun kohteen asetukset-valikko
- Napauta kansion asetukset-valikon oik. yläkulmasta 3pistettä-kuvaketta
- Valitse "Jaa linkkinä" tai "Jaa GPX-tiedostona"

Lisätietoja aiheesta:

Jos tulee vastaan muita ongelmia tai virheilmoituksia näytölle, niin otathan silloin yhteyttä suoraan Trackerin tekniseen tukeen tai lähetä Tukipyyntö jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat ohjeet kuinka edetä