Onko sovelluksessa import/export toimintoa? (.GPX tai .JSON)

Trackerin sovellus ei tue .JSON tiedostomuotoa, mutta .GPX on tuettuna

Koiran jälki:

Voit tallentaa koiran jäljen jakamalla (export) sen .GPX tiedostona ja kun avaat (import) näin tallennetun tiedoston uudestaan sovelluksella, niin silloin koiran jälki tallentuu pysyvästi erillisenä tiedostona sovelluksen kohdeluetteloon ja näkyy myös kartalla, kunnes poistat sen

Import

- Avaa .GPX tiedosto samassa laitteessa jossa sovellus on asennettuna

- Sinulta kysytään millä sovelluksella haluat .GPX tiedoston avata

- Valitse Tracker sovellukseksi jolla avaat tiedoston

Mikäli Tracker –sovellus ei näy valintalistalla, vaan käynnistyy joku muu ohjelma GPX tiedostoa avattaessa:

- Avaa puhelimen asetukset
- Avaa "Valitse oletussovellukset"
- Valitse Tracker oletussovellukseksi .GPX tiedostoille

Export

Koiran jäljen tai yksittäisen paikkapisteen (kiintopiste, waypoint), tallentamasi viivamerkinnän tai piirtämäsi alueen jollekin, joko linkkinä tai sitten .GPX muodossa:

- Avaa kohdevalikko
- Napauta sen kohteen nimeä jonka haluat jakaa
- Avautuu valitun kohteen asetukset-valikko
- Napauta 3pistettä-kuvaketta
- Valitse "Jaa linkkinä" tai "Jaa GPX-tiedostona" (jos koiran jälki, valitse myös jäljen alku- ja loppuaika)

Huom! Tällä hetkellä et voi valita samalla kertaa useita yksittäisiä karttamerkintöjä ja jakaa niitä suoraan, vaan ne täytyy siirtää ensin yksitellen johonkin kansioon:

- Napauta karttamerkinnän nimeä -> Napauta: "Kansio" -> Valitse kansio tai luo uusi kansio jakamista varten

Sen jälkeen voit jakaa tuon kansion sen sisältämine karttamerkintöineen linkkinä tai .GPX tiedostona:

- Napauta kansion nimeä -> 3pistettä-kuvake  -> Napauta "Jaa" -> Valitse "Jaa linkkinä" tai "Jaa GPX-tiedostona"