Miksi Tracker Artemis käynnistyy joskus laturiin kytkettäessä?

Tracker Artemis käynnistyy joskus, kun se kytketään laturiin varotoimen vuoksi.

Varotoimi aktivoituu, jotta laite ei sammuisi tai jäisi sammuksiin vahinkotapauksissa, esimerkiksi:

• äkillisen virran loppumisen vuoksi esim. pakkassäässä ja huonossa kuuluvuudessa tapahtuvassa akkujännitteen romahtaessa, mutta jälleen elpyessä.
  • tai jos viimeistä käynnissäolotilaa ei ole onnistuttu lukemaan laitteen muistista, kun laite saa virtaa.

Käyttäjän kannattaa tarkkailla jääkö laite päälle kun laturi irrotetaan. Mikäli jää, tulee se sammuttaa virtakytkimestä jos halutaan että laite jää sammuksiin.