Artemis - LED valot ja mitä ne merkitsevät

Nämä merkkivalot toimivat Tracker Artemis laiteohjelmisto versiosta 4.0 alkaen (julkaistu syyskuussa 2022 lue lisää tästä).

LED MERKKIVALOTMERKKIVALOJEN SIJAINNIT

1. Tietoliikenne

2. Perustoiminto

3. Lataus

1. TIETOLIIKENNE LED

MERKKIVALOTOIMINTA
█    █    █  …Yhteysvika: Varmista että Artemis SIM:ssa on käyttöaikaa Tracker App > Laitteen asetukset > Artemis SIM. Jos käyttöaika Ok, ota yhteys tukeen tai huoltoon.

2. PERUSTOIMINTO LED

KÄYNNISTYSTOIMINTA
…ei muutaLaitteen akku täysin tyhjä*.
   █Laitteen akku lähes tyhjä
 …  …  █ █ █     █ █ █ Laite käynnistyy ja alkaa hakea satelliitteja ja verkkoa.
█    █    █    █Laite käyttövalmis
KÄYNNISSÄTOIMINTA
█ Hakee datayhytettä
 █ █Hakee satelliitteja
█ █ █ █Hakee data- ja satelliittiyhteyttä
█    █     █    █ Kaikki OK
 SAMMUTUSTOIMINTA
(9 kpl) ███████Odota että merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti ja löysää virtakytkimestä. Laite on kokonaan sammunut, kun merkkivalo sammuu.

3. LATAUS LED

LATAAMINENTOIMINTA
 Lataa
██Akku lähes täysi
█    █    █ Latausvika
  • Akku liian kylmä, tuo laite huoneen lämpöön ja odota kunnes alkaa lataamaan normaalisti.
  • Huono kontakti, varmista että latausjohto on ehyt ja latausliitos on napakka.
  • Laturin virrantuotto liian heikko, kokeile toista laturia.
  • Akku rikki

KAIKKI MERKKIVALOT YHTÄAIKAISESTI

MERKKIVALOTOIMINTA
█    █    █  …Tallentaa ääninäytettä

*1. Laita laturiin, mikäli mikään merkkivalo ei syty, odota vähintään 3 tuntia.

2. Irrota laturista ja odota yli 2 minuuttia

3. Kytke jälleen laturiin ja katso alkaako normaali lataussekvenssi.

4. Jos alkaa, anna latautua täyteen normaalisti

5. Jos ei ala, odota 2 minuuttia ja aloita alusta, eli vaiheesta 1. Joskus akku vaatii elpyäkseen useita tällaisia elpymiskierroksia.