Tracker ohjelmisto- ja tuotemuutokset 2022

Uusi yhteinen sovellus Tracker-, Ultracom- ja B-Bark- pantojen hallintaan ja seurantaan!

Käytä nyt sujuvasti yhdellä Tracker- sovelluksella kaikkia Tracker-, Ultracom- ja B Bark- laitteita. Ohjelmaan on tuotu parhaat ominaisuudet vanhasta Tracker- ja Ultracom -sovelluksista. Uusi ohjelmisto on selkeä, helppokäyttöinen ja monipuolinen ja voit luoda yhteisiä ryhmiä Ultracom Next -sovelluksen käyttäjien kanssa.

Uusi Tracker -sovellus korvaa Tracker Hunter 6 –sovelluksen. Vanha Ultracom -sovellus suljetaan 15.6.2022 ja sen käyttäjiä suositellaan siirtymään uuteen Tracker –sovellukseen.

Tracker -sovellus on ladattavissa Play- ja Appstore kaupoista 1.6.2022 alkaen. Lisätietoa uuden sovelluksen edistyksellisistä toiminnoista julkaistaan kevään kuluessa.

Lisenssihinnat kaudelle 2022 (uusi Tracker ja Ultracom Next):

12 kk: 79 €
1 viikko: 19 €
Team-lisenssi (3 kpl vuosilisenssejä): 165 €

Käyttääksesi kaikkia paikantimen ominaisuuksia ja varmistaaksesi parhaan mahdollisen toiminnan Tracker G500, G1000, Supra, Super Boazu ja Pointer Pro Magum tuoteperheiden pantojen osalta tulee tarkistaa Tracker ohjelmassa pannan asetukset välilehdeltä että pannassa on uusin pantaohjelmisto ja mikäli ohjelmisto ei ole uusin, päivittää panta ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti

Paikanninlaiteet jotka ovat yhteensopivia 1.6 julkaistavan Tracker sovelluksen kanssa:

Tracker ja Pointer paikanninlaitteet
Kaikki ne paikanninlaitteet jotka asiakas itse voi etäpäivittää ja joita ei tarvitse lähettää huoltoon ohjelmiston päivittämistä varten ovat riittävän uusia laitteita, jotta ne ovat yhteensopivia myös uuden Tracker sovelluksen kanssa käytettäväksi. Varmista että omistamasi paikanninlaitteen ohjelmisto on päivitetty ajantasalle! Tarkemmat ohjeet laitteen päivitystä varten löytyvät tästä artikkelista

Esim.
Tracker G400 ja Pointer Magnum, eivät ole yhteensopivia
Siitä on tiedotettu mm. tässä tiedotteessa

Jos käytössäsi on G500 tai Pointer Pro Magnum, niin voit lähettää laitteen Trackerin huoltoon jossa se voidaan päivittää Tracker ohjelmiston kanssa yhteensopivaksi
Tracker Boazu paikanninlaitteet
Tracker Boazu -paikantimista 1.6.2022 jälkeen toimii ainoastaan Super Boazu

Erotat Super Boazun siitä, että siinä kaulapantaan ei ole kiinnitetty ruuveilla paikanninlaitteeseen, vaan tässä kuvassa näkyvällä tavalla:

Eli ainoastaan tuo kuvassa näkyvä Tracker Super Boazu toimii 1.6.2022 jälkeen ja on yhteensopiva uuden Tracker ohjelmiston kanssa

Otathan tarvittaessa yhteyttä Tracker Boazun omaan tekniseen tukeen ja huoltoon
B-bark paikanninlaitteet
Kaikki ne B-barkin paikantimet joita voit nyt paikantaa Tracker Hunter 6 ja B-bark 6 sovelluksilla, voit paikantaa myös 1.6.2022 julkaistavalla uudella Tracker ohjelmistolla
Ultracomin paikanninlaitteet
Seuraavat Ultracomin GPS laitteet ovat yhteensopivia uuden Tracker sovelluksen kanssa:

Ultracom R10 (kaikki mallit)
Ultracom Avius
Ultracom Novus
Dog-GPS TX114SN/ES
Dog-GPS TX112ES/SN

Tarkemmat ohjeet käyttämästäsi vanhasta ohjelmasta uuteen ohjelmaan siirtymistä varten, löytyvät täältä

Alla löydät vastauksia yleisimpiin uutta ohjelmistoa koskeviin kysymyksiin (klikkaa haluamaasi aihetta):

Vanha sovellus Uusi sovellusLisenssit ja lisäpalvelutPaikannettavat kohteet ja ryhmätKarttamerkinnät