Ultracom - Laitteiden päivitysohjeet

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon (ei koske Aviusta).

Ultracom R10 Hybrid

Ultracom R10 Hybrid ohjelmaversio: B6.1

Julkaisupäivä: 1.3.2022

Päivityksen sisältö:

• Maa-asetuksen muutos korjattu
  • Akkutason mittauksen korjaus (laite saattoi näyttää kahta eri akkutasoa)
  • Muita pienempiä korjauksia ja optimointeja

Yleistä päivittämisestä:

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa Ultracom Next tai Tracker ohjelma ja avaa ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma R10 Hybrid laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivittämisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti. Voit nyt siirtyä vastaanottimen päivittämiseen.
  8. Vastaanottimen päivittäminen:
    • Next: Avaa päävalikko ja valitse asetukset.
    • Tracker: Avaa päävalikko ja valitse laitteet.
  9. Valitse VHF-vastaanottimesi ja valitse "Ohjelmistopäivitys".Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  10. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo palavat samanaikaisesti. LED-valot välähtävät hetkittäin.
  11. Ohjelma ilmoittaa n. 5 minuutin kuluttua, laiteohjelmiston ladatun ja aloittaa päivityksen siirtämisen VHF-vastaanottimeen.
  12. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vastaanottimen vihreä LED-valo alkaa vilkkumaan tiheästi.
  13. Päivityksen päätyttyä, vilkkuvat vastaanottimen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostuu automaattisesti mobiililaitteeseen. VHF-vastaanottimen ohjelmistopäivitys on nyt valmis.
Ultracom R10

Ultracom R10 ohjelmaversio: B5.9

Versiopäiväys: 13.1.2021

Päivityksen sisältö:

• Ultracom Global SIM-kortin operaattorin vaihtuessa tapahtuvat viiveet korjattu.

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa ohjelma ja avaa alakulmasta ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma R10 laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys". Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.

Ultracom Avius

Ultracom Avius isäntälaitteen ohjelmaversio: 1.016

Versiopäiväys: 13.1.2021

Päivityksen sisältö

• VHF komentojen lähettämisen ajoittain hidastelu tai lähetysongelmat korjattu.

VHF-vastaanottimen päivitys Ultracom Next tai Tracker ohjelmasta:

1. Asenna vastaanottimeen ladattu akku ja käynnistä laite.

2. Avaa ohjelman päävalikko.

• Next: valitse "asetukset"

• Tracker: valitse "laitteet"

3. Valitse VHF-vastaanottimesi ja valitse "Ohjelmistopäivitys".

4. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.

5. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo palavat samanaikaisesti. LED-valot välähtävät hetkittäin.

6. Ohjelma ilmoittaa n. 5 minuutin kuluttua, laiteohjelmiston ladatun ja aloittaa päivityksen siirtämisen vastaanottimeen.

7. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vastaanottimen vihreä LED-valo alkaa vilkkumaan tiheästi.

8. Päivityksen päätyttyä, vilkkuvat vastaanottimen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostuu automaattisesti mobiililaitteeseen. Vastaanottimenohjelmistopäivitys on nyt valmis.

Novus

Ultracom Novus ohjelmaversio: 95.

Versiopäiväys: 2.6.2017

Päivityksen sisältö:

• Parannettu laitteen palautumista tilanteesta, jossa laite putoaa verkosta Telia/DNA yhteisverkon alueella.

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen oranssi valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa ohjelma ja avaa ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma Novus laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.
Koira-GPS

Ultracom Koira-GPS ohjelmaversio: 19

Versiopäiväys: 24.2.2020

Päivityksen sisältö:

• Korjattu: akkujännitemittausta
  • Korjattu: GPS moduulin toiminta virransäästötilassa

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Ultracom Next ja Tracker ohjelmalla:

1. Aseta ladatut akut laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen oranssi valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa ohjelma ja avaa ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Seurantalaitteet" ja valitse oma Koira-GPS laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.