Palveluiden tila ja ongelmatiedotteet

Päivitämme tähän artikkeliin informaatiota palveluidemme tilasta ja mahdollisista havaituista ongelmista.

PALVELIMIEN TILA:

• Tracker/Ultracom palvelimet ovat toiminnassa ilman ongelmia.

HAVAITUT ONGELMAT:

• Travel SIM operaattorilla ongelmia: Travel SIM on ilmoittanut ongelmasta, joka koskee suomalaisia asiakkaitamme. Korteilla on ongelmaa roamata DNA:n verkkoon. Mikäli et saa paikkaa laitteeltasi ja käytät Travel SIM:iä, ole hyvä ja vaihda väliaikaisesti muuhun SIM-korttiin.
  • R10 laitetta ei saa käyttöönotettua tehdasasetusten palauttamisen jälkeen: Pieni osa asiakkaista on raportoinut, ettei heidän R10 laite herää toimimaan tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Olemme tietoisia ongelmasta ja korjaamme ongelman mahdollisimman pian. Mikäli et saa otettua laitetta käyttöön tehdasasetusten palauttamisen jälkeen, olethan yhteydessä asiasta tekniseen tukeemme.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.