Tracker app - Ohjelmiston käyttäjätasot

Alla olevasta taulukosta löydät lisätietoa Tracker ohjelman käyttäjätason eroista (ilmaiskäyttäjä, ilmaiskäyttäjä + Tracker Active laite, maksullisen version käyttäjä):

ToimintoIlmaiskäyttäjäIlmaiskäyttäjä + Tracker Active laiteMaksullisen version käyttäjä
Kartat: Korkealaatuiset kartat, omat merkinnät ja näe oma sijainti/reitti kartalla
KylläKylläKyllä
Henkilö Safety: Voit halutessasi näkyä anonyymisti kartalla 2 km päähän muille Tracker ja Ultracom ohjelmiston käyttäjille, joilla on myös Safety päällä. Samoin myös sinä näet heidät anonyymisti kartalla.
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Ryhmät: Mahdollisuus liittyä Tracker ja Ultracom ryhmiin, niin että ryhmän jäsenet näkevät sijaintisi. Voit nähdä ryhmään luodut merkinnät ja muut kartta-aineistot. Mahdollisuus nähdä muut ryhmän jäsenet ja luoda ryhmiä on vain maksullisessa versiossa.
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tracker Active laitteen hallinta: Voit hallita Tracker Active laitettasi ja nähdä laitteen kartalla. Voit lisätä lisäksi kaksi muut hallinnoijaa Tracker Active laitteellesi.
-
Kyllä
Kyllä
Koira- ja Susi-Safety: Näet kartalla kaikki koirat 2 kilometrin etäisyydellä, joilla on Koira-Safety päällä. Voit myös nähdä kartalla susihavainnot ja luoda omia susihavaintoja.
-KylläKyllä
Muut ryhmien jäsenet ja koirat: Näet muut ryhmän jäsenet ja heidän koiransa kartalla.
--Kyllä
Laajat kartta-aineistot: Näet mm. tilarajat, Oma Riista aineistot, ilmakuvat ym.
--Kyllä
Kaikkien Tracker, Ultracom ja bbark laitteiden hallinnointi: Voit ottaa käyttöön ja hallinnoida laitteita ja nähdä ne kartalla.
--Kyllä
Mahdollisuus luoda ryhmiä
--Kyllä
Mahdollisuus lähettää ryhmiin chat viestejä.
--Kyllä