13.10.2022 - DNA:n ja Telian 5G-verkko laajenee Pohjois-Pohjanmaalla - mahdollisia katkoksia 5G/4G datayhteyksiin

DNA rakentaa 5G verkkoa Pohjois-Pohjanmaan alueella, josta voi aiheutua jopa työpäivän mittaisia katkoksia matkapuhelinverkkoihin. Tällä on vaikutusta muun muassa ohjelmistojen toimintaan, koska puhelimet eivät pääse palvelinyhteyteen matkapuhelinverkon katkoksesta johtuen. Lue lisää tästä linkistä.