13.10.2022 - Laitepäivitys

To view this in English, please click on this link.

Um dies auf Deutsch anzuzeigen, klicken Sie bitte auf diesen Link.

Pour le voir en français, veuillez cliquer sur ce lien.

For å se dette på norsk, klikk på denne lenken.

For å se dette på svensk, vennligst klikk på denne lenken.

SEURANTALAITTEESEESI ON TEHTY TÄRKEÄ PÄIVITYS

Olemme havainneet kuluvana syksynä, että osassa G400FI, G500 (2013), G500FI, G1000, Supra ja G10i -laitteita on ollut ajoittaisia häiriöitä GPS- paikannuksessa, enemmän kuin aiempina vuosina. Tämä voi johtua esim. sääoloista tai GPS -häirinnästä. Tämän takia olemme varotoimena muokanneet laitteiden asetuksia siten, että GPS hakee paikkaa maksimiteholla, kun seurantaväli on asetettu ≤1 min (3s– 1min). Tehon nostaminen lisää myös laitteen virrankulutusta. Jos haluat säästää virtaa, aseta seurantatiheydeksi ≥2 min (eli esim. 2 min, 3 min, 5 min, 10 min). Tiedotamme myöhemmin, mikäli löydämme keinon säästää virtaa paikkatiedon tulon kärsimättä. Pahoittelemme häiriötä.

GPS/satelliittivastaanotto-ongelma voidaan havaita seuraavalla tavalla:

Tracker -sovellus ei nollaa paikkatiedon ikää, kohde ei liiku kartalla ja sovelluksessa satelliittitaso on täysin harmaa. Muut parametrit, kuten verkko, haukkutiheys tai liikkuminen eivät muutu.

Pannassa: valo vilkkuu vihreä, punainen, punainen - vihreä, punainen, punainen -- ...

Lähetä lähetin huoltoon, jos:

Vie panta ulos ja odota kunnes saat paikkatiedon.

Jos satelliittisignaalit katoavat usein tai niitä ei vastaanoteta lainkaan, lähetin on rikki.