Luna - Oppdatering av fastvareversjon og utgivelsesmerknader

Luna firmware-versjon 0054:00.02.00

Endringer fra versjon 00.01.00 til versjon 0054:00.02.00

Nye funksjoner:

• Odometer / hundens arbeidsavstandsmåling: Denne funksjonen beregner avstanden hunden har dekket når den beveger seg 100 meter fra forrige målepunkt. Den måler området eller avstanden hunden har utforsket eller jobbet i, ikke den totale løpedistansen. Beregningsmetoden er lik den som brukes i Artemis- og G-serien produkter. Hvis hunden beveger seg innenfor et lite område, blir avstanden kortere enn den totale spordistansen. Les mer: Tracker-appens avanserte funksjoner og Pro-modus.
  • Bjeffetidsberegning

Fikser og forbedringer:

• Mindre forbedringer av strømforbruket for sporingsintervaller på 2 minutter eller mer.
  • Forbedret pålitelighet.

Kjente begrensninger og problemer:

• Flere funksjoner kommer i fremtidige oppdateringer.
  • Bjeffetid og odometer nullstilles når enheten slås av. En app-funksjon for å nullstille disse kommer snart.
  • Oppdateringene kan påvirke batterilevetiden i fremtiden.
  • Enheten kan starte opp av seg selv kort tid etter at den er slått av (innen 60 sekunder).

Merk!

Oppdateringen vil bli utført automatisk de neste dagene, noen minutter etter at enheten er startet opp.