Tracker-appen for Google Wear OS – watches (betaversjon – utviklingsversjon)

Utviklingsversjonen (betaversjonen) av Tracker-appen er tilgjengelig for Wear OS for Google-klokker. Kravene for appen er:

Klokken du bruker har operativsystemet "Wear OS for Google" og Google Play -butikk-appen.

Du har en Android-telefon med Tracker-appen installert og aktivt abonnement i appen.

Slik bruker du appen på Google Wear OS-klokken din:

Installer og registrer Tracker-appen på Android-telefonen din  . Du finner   brukerhåndboken for apper her.

Finn Google Play-butikk og installer Tracker-appen på klokken din.

Åpne appen på klokken.  Tracker-appen på telefonen din vil koble til klokken, og kartet vises på klokkeskjermen.

Notat! Vi tilbyr ikke teknisk støtte for Tracker App Google Wear OS beta.