Tracker Artemis 3.03.00 oppdatering er nå tilgjengelig

Fastvaren blir automatisk oppdatert til halsbandet i puljer innen de neste dagene.

Hva er nytt:

• Forbedring for tilkobling i den svakeste nettverksforbindelse med ekstern antenne. Hvis den eksterne antennen er ødelagt, tar denne versjonen over 10 minutter før enheten får første tilkobling, da den først prøver alle nettverk før den går til intern antenne. I slike tilfeller er det å foretrekke at brukeren kun velger intern antenne som er i bruk..
  • Noen andre rettelser og forbedringer.